reklama
Kasiuchna86
Fanka BB :)
Kopacz ja nic nie dostawalam, zadnych czopkow ani lewatywy.
O 13.35 przeniesli mnie na sale pooperacynja i jeszcze nie wstawalam. Pewnie poleze juz do rana.
Malgorzatkar w bielanskim rano tloczno, a teraz chyba luzik choc ja tylko w jednej sali :-)
O 13.35 przeniesli mnie na sale pooperacynja i jeszcze nie wstawalam. Pewnie poleze juz do rana.
Malgorzatkar w bielanskim rano tloczno, a teraz chyba luzik choc ja tylko w jednej sali :-)
Hubson
Elifit, beda kciuki jutro za wisyte!
Ja juz po, tak jak myslalam, pozamykane. Az sie chce krzyknac: pier..le nie rodze!
Zwylam sie po drodze do domu, nie umiem znalezc pozytywow. Mam wrazenie, ze umre...
musze odpoczac od forum, bo sie wykoncze
Ja juz po, tak jak myslalam, pozamykane. Az sie chce krzyknac: pier..le nie rodze!
Zwylam sie po drodze do domu, nie umiem znalezc pozytywow. Mam wrazenie, ze umre...
musze odpoczac od forum, bo sie wykoncze
emyly
Hubson - nosz cholibka! jak to pozamykane!!!!! odpocznij jeśli masz taką potrzebę i wierzę, że wrócisz z dobrymi wiadomościami
Elifit - kciuki za wizyte
Elifit - kciuki za wizyte
Gosia i Bartek
Hubson Tobie to ja wysylam pelno slonca.
Elifit kciuki za wizyte.
A co z Agulam i ktg?
Co z magdalenka?
Elifit kciuki za wizyte.
A co z Agulam i ktg?
Co z magdalenka?
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
GiB spox, jestem z Wami, dzięki za zainteresowanie...
jeżeli mnie dzisiaj wypuszczą za patologii to odezwę się jak załatwię też diabetologię, więc pewnie ok 14... a jak mnie zostawią "bo coś tam" to puszczę smsa do jagódki, co byście zbędnych stresów nie miały netu w telefonie nie mam niestety.
kciukuje za wszystkie pozostałe Mamuśki, które COŚ dzisiaj mają... !
jeżeli mnie dzisiaj wypuszczą za patologii to odezwę się jak załatwię też diabetologię, więc pewnie ok 14... a jak mnie zostawią "bo coś tam" to puszczę smsa do jagódki, co byście zbędnych stresów nie miały netu w telefonie nie mam niestety.
kciukuje za wszystkie pozostałe Mamuśki, które COŚ dzisiaj mają... !
Gosia i Bartek
Magdalenka trzymam kciuki za Twoja wizyte
kopacz
Mummy :)
Kopacz ja nic nie dostawalam, zadnych czopkow ani lewatywy.
A jak sie czujesz dzis?
reklama
s.michalina
Oj dziewczyny te nasze dzieci zupełnie poczucia czasy nie mają. Mi gin powiedział że szyjka miękka więc git krece piłką, wczoraj okna pomylam a skurczy zero. A wizyta dopiero 12.
&&&& za wizytujace.
&&&& za wizytujace.