reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

GiB super, że z syniem wszystko dobrze, no i że już możesz go tulić :)
Trzymam kciuki za wizytujące no i za szybkie porody oczekujących :)

U nas klamerka na pępku była cały czas, tzn odpadła razem z kikutem.
Makota ja dbam o krocze w ten sam sposób.

reklama
GiB superaśnie że było kangurowanie... i to przewijanie też niełatwa sprawa! dzień pełen wrażeń :D życzę żeby przybywał na wadze szybciutko, byście mogli iść do domu...

kciukasy za resztę i czekamy na wieści!

;) A ja Wam powiem, ze wczoraj1 raz zmienialam pieluszke Olkowi w inkubatorze, alez sie nabalam, czerwona z emocji bylam. Do tego zaczelismy elementy rehabilitacji metoda Vojty i co? KANGUROWALISMY SIE 30 MINUT. Po raz 1 przytulalam malutka :D

GiB cudowne wieści:tak: Bardzo mnie cieszy to, co czytam.

Czy Mamy Makota i Pola mogą się przenieść na główny?

hubson &&&& zeby ejdnak wizyta pzryniosla konkretne wiesci:)u nas w dzien porodu zglasza sie do szpitala,nie kaza czekac tygodnai

ja sie szykuje na ktg,torby tez juz zabieram..............

Agula, powodzenia!! Wroc z torbami i dzieckiem za 2-3 dni ;)

polozna z tutejszego szpitala tak mi powiedziala - zglosic sie tydzien po germinie. Jeszcze gina zapytam, ale pewno uslysze to samo :/

aNilewe jakie wieści po wizycie???
\
że się tak wyrażę DUPA

Odmówiono mi badania ginekologicznego (tu im mniej zaglądają tym lepiej) a co się z tym wiąże to odmówiła masażu szyjki bo stwierdziła, że mały jeszcze wysoko i nie ma sensu (a mam taki dyskomfort od kilku dni jakby juz w polowie na zewnatrz siedzial, bardzo sie rzuca w swoim tymczasowym domku)
Ostatnie dni miałam ciężkie, bo już chce urodzić i tak się cieszyłam na tą wizytę, czekałam i denerwowałam się a tu proszę taka odmowa.
Za dwa dni termin i mimo seksu, ostrych obiadow (uwielbiam), pilki, draznienia sutkow nic się nie rusza ;/
Widać mały sam zdecyduje, na usg wszystkie wymiary pokazywalo 40t takze widac ze juz jest gotowy tylko cos mu sie nie spieszy :(
Mam wizyte za tydzien czyli 5 dni po terminie i moze wtedy cos sie zmieni a jak nie to za tydzien w niedziele wywolywanie ;/
Takze dołączam do tych w kryzysie pt. kiedy urodze

reklama
Do góry