reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Hubson, a ja Ci napiszę inaczej - płacz, wyj, wściekaj się, krzycz, obie wiemy, że to porodu nie przyspieszy, ale Ci ulży. Niestety terminy porodów są datami orientacyjnymi i właściwie dwa tygodnie przed i dwa po - to jest termin..

Oj dziewczyny te nasze dzieci zupełnie poczucia czasy nie mają. Mi gin powiedział że szyjka miękka więc git krece piłką, wczoraj okna pomylam a skurczy zero. A wizyta dopiero 12.

&&&& za wizytujace.
moja szyjka miękka od 28tc i co? i nic! a też bym juz chciała :tak: dzisiaj wizyta i ustalamy termin cc na przyszły tydzień, chociaz tyle :-)

dziewczyny tulę te co juz nie moga wytrzymać
i kciuki trzymam za wizytujące &&&&& i potrzebujące&&&&&&

Hej
Ja już po wizycie.
NIC nie zapowiada porodu. Szyjka zamknięta. Skurczy brak. Jutro rano na czczo do szpitala i już jutro zobaczę się z moją Zuzią :)
Chciałam czekałam próbowałam ona nie chce sama wyjść a ja już mam dość czekania.

wkurzylam sie wczoraj,dzis mi przeszlo troche....ktg ok,troche skurcze ale małe,byl moj gin ,myslalm ze mnie zbada ale nei po co ,przeciez dzis mam wizyte wiec musi zarobic:wściekła/y:od jutra wyjezdza na urlop na tydzien,jak nie urodze do srody to mam sie zglosic do szpitala ...i tyle...........

moze jeszce dzis na wizycie sie cos doweim ale juz watpie,wkurzylam sie na niego.............

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za dziesiejsze wizytacje:)

Elifit czyli chyba tak miało być. Nie będziesz się już męczyła i jutro Bobaska przytulisz!!!!

elifit &&&&&&.

aNilewe pzrykro mi ze rozcarowalas sie na wizycie,ja neistety tez

hubson tzrymaj sie:)))nie wiem czy odczytasz ale szcerze to nie wiem co beda robic jak sie zglosze w dniu terminu,dzis ejszce dopytam na wizycie.

Mi też kazali się stawić w terminie jeśli do tej pory nic się nie zacznie.. Pewnie wtedy cewnik folley'a albo oxy..
co to ten cewnik?

jagodka pewnei ze płacze ,itp nie pomoga ale jak sie slyszy od ok 30 tc ze napewno urodze wczesneij to sie czloweik nastawi a potem co D U P A;-)chociaz lekazre cudotworcami nie sa,to tylko ich przypuszcenia......

widze ze Wy dziewczyny te po cc jak nie urodzicie do terminu to na cc WAs kieruja,jejku moj nic takeigo nie wspominal,a polozna o oxy wspominala:dry:a i Wy piszecie ze sie po cc nie podaje oxy,zwariowac idzie:baffled:

reklama
Agulam co Ty nie powiesz? U mnie przecież tak samo - nie ma opcji, żeby pani w ciągu 3 dni nie urodziła...i co? i jajco!
Cewnik folley'a to takie ustrojstwo, które wsuwają w szyjkę - ma to taki balonik, który się rozszerza i powoduje większe rozwarcie. Ale do tego szyjka musi być przynajmniej uchylona, bo w zamkniętą nie da się tego włożyć.

Do góry