reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Anilewe, wspolczuje :(
uslysze dzis to samo i znow bede caly wieczor ryczec :(
przytulam i lacze sie w nadziei, ze cos drgnie lada dzien :(

Agula, tak mnie zastanowilo co napisalas - w dzien terminu idzie sie u Ciebie do szpitala i co dalej?"wcszpitalu czekasz az sie zacznie, wywoluja??

moje nerwy jeszcze wieksze, bo arytmia sie znowu nasila, panika mnie zaczyna ogarniac :(

Mi też kazali się stawić w terminie jeśli do tej pory nic się nie zacznie.. Pewnie wtedy cewnik folley'a albo oxy..

Hubson- Ja rozumiem że jesteś zmęcozna i chciałabyś już maleństwo ale to nie powód do płaczu.. Maleństwo jest zdrowe to najważniejsze!!! Żadno nieszczęście Cie nie spotyka.. Nie płacz.. Staraj się uspokoić bo to nie koniec świata.. Tylko Twoje serduszko ucierpi wiem to po sobie.. Wypij melisy i jakąś komedię z mężem oglądnij.. No proszę Cię..

Napisałam też do Ciebię na głównym wątku.. Szukaj pozytywów a nie negatywów.. A może idż poradzić się innego Gin..

Elifit- Nie martw się na pewno ok.. Niedawno ja panikowałam z ruchami.. Też ma tak że z 45 min się nie rusza.. Teraz uważam to za normalniejsze po waszym wsparciu a wcześniej fiksowałam..
I &&

reklama
Do góry