reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Kopacz a jednak Cię nie ominie ta przyjemność;-)

Elifit współczuję tego wyczekiwania i fałszywych alarmów.

reklama
Kopacz ja nic nie dostawalam, zadnych czopkow ani lewatywy.
O 13.35 przeniesli mnie na sale pooperacynja i jeszcze nie wstawalam. Pewnie poleze juz do rana.
Malgorzatkar w bielanskim rano tloczno, a teraz chyba luzik choc ja tylko w jednej sali :-)

Elifit, beda kciuki jutro za wisyte!

Ja juz po, tak jak myslalam, pozamykane. Az sie chce krzyknac: pier..le nie rodze!
Zwylam sie po drodze do domu, nie umiem znalezc pozytywow. Mam wrazenie, ze umre...
musze odpoczac od forum, bo sie wykoncze :(

GiB spox, jestem z Wami, dzięki za zainteresowanie...
jeżeli mnie dzisiaj wypuszczą za patologii to odezwę się jak załatwię też diabetologię, więc pewnie ok 14... a jak mnie zostawią "bo coś tam" to puszczę smsa do jagódki, co byście zbędnych stresów nie miały ;) netu w telefonie nie mam niestety.

kciukuje za wszystkie pozostałe Mamuśki, które COŚ dzisiaj mają... !

reklama
Oj dziewczyny te nasze dzieci zupełnie poczucia czasy nie mają. Mi gin powiedział że szyjka miękka więc git krece piłką, wczoraj okna pomylam a skurczy zero. A wizyta dopiero 12.

&&&& za wizytujace.

Do góry