reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

No dobra dziewczyny. 12.49 wyszedl Aleksander. Dl.47cm. Waga 1620g 7pkt. Oddychal samodzielnie. Dali mi gp do wycalowania i zobaczenia i poszedl do inkubatora. Teraz leze plackiem 8h. Dostalam dodatkowe znieczulenie w powloki zewnetrzne, krore ma dzialac 4-6h. Zespol super. Zabawiali mnie abym sie nie denerwowala, o wszystkim informowali. Zycze kazdemu na cc takiego personelu. Na porodowce rowniez.

reklama
GiB gratulacje !!!!!!!!!!!!! super, że jesteś zadowolona z opieki! teraz 3mamy kciukasy za zbieranie się po zabiegu i żeby młody szybko zyskiwał na wadze - jesteście bezpieczni :)
pozdrawiam ciepło i ściskam!

GiB ale super ;) moze i ja na tako trafie.wracam wlasnie z ktg z jeleniej ze szpitala.jestem pozytywnie zaskoczona.co wazne.nie smierdzi szpitalem.dziewczyny ktore ze mna na ktg czekaly mowily o ta fajna.ta.ta tez.wiec personel cbyba fajny ;) a i nie musze swoich ubranek.tylko na wyjscie ;)

reklama
Do góry