reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Gosia, trzymam mocno kciuki za pomyslny przebieg porodu i za synka.. I za Ciebie oczywiscie.

Darunia, raz jeszcze gratuluje takich super dzieciakow. Zycze Ci, zebys szybko doszla do siebie.

Pola, zeby cos to dawalo... Do polowy lipca bede lazic z brzuchem :-(

Moze nie bedzie tak zle. Zobacz, u makoty tez lekarka nie przewidziała porodu.
Jak ja zaczynałam rodzic to o godz 1:30 badał mnie lekarz. Ja juz z bólami, a ten mi mowi ze on nie wie czy ma mnie wysyłać na porodowke bo rozwarcie tylko na 1,5 palca wiec on nie wie czy w ogole ten porod sie rozkręci, a nawet jesli sie rozkręci to porod bedzie trwał i trwał...
A o godzinie 5:10 urodziłam Córeczkę :)

Gosia będzie dobrze ja miałam cesarkę niewiele później niż wy i z małym wszystko w porządku a tez miał niską wagę:(

Co do odgłosu ktg toja wolałam słyszeć dokładnie bo jak małemu tętno spadało to od razu było słychać:(

Kopacz cesarka nie musi być zła ja się o tym przekonałam i trzymam kciuki za wasze żeby też były takie bezproblemowe&&&&.

reklama
Do góry