reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Gosia, jestes wielka, ze po takim stresie pogoda bije z Twojego posta :)
Aleksander maluni, ale na pewno dzielny :)
Moja kolezanka miala na Borowskiej wczesniaka i byla bardzo zadowolona z opieki. Tego samego Wam zycze. Duzo zdrowka dla synka i Ciebie.

Gosiu, gratulacje i witamy Aleksandra!
Duzo zdrowka dla niego, niech rośnie malutek. A ty odpoczywaj po tym stresie i po operacji.

wróciłam z ktg, wszystko ok, miałam usg też i badanie i jedyne co niepokoi mnie, to że mała jest mała, waży niecałe 3kg... tydzień temu mojemu ginowi wyszło 2700, a teraz 2500... poza tym ok wszystko, szyjka 1,5cm, rozwarcie na palec, 3 lipca się tniemy (to tyle z mojego heroicznego "idę na sn" )

Gosiu, któryś z lekarzy musiał źle zmierzyć w takim razie. To razem z Kopacz się tniecie:tak: O ile wcześniej się nie zacznie, co wcale nie jest wykluczone

malgorzatkar a czemu koniecznie cc ?
a roznica moze nie jest taka duza... wystarczy ze usg jest robione na innym aparacie a juz moze byc różnica.. no i każdy lekarz trochę inaczej "łapie"...

Makota mocno trzymam kciuki! Obyś za długo już nie musiała się męczyć...
Gosia wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, że jesteś pod opieką. Także trzymam kciuki!
Hubson bardzo chciałabym Ci poprawić nastrój. Wiem, że czasem ciężko nastawić się chociaż troszkę pozytywnie:(

Dziewczyny ja po wczorajszej wizycie trochę się podłamałam:-( Lekarz podczas usg mówi do mnie, że dziecko nie urosło za dużo:no: Za chwilę zaczął poszczególne pomiary i były one tak rozbieżne, że myślałam, że tam zejdę na zawał:-(W pierwszej chwili mnie zatkało, potem pytam więc co jest nie tak? A on na to, że widocznie źle zmierzył i zaczął jeszcze raz mierzyć i było lepiej, ale jakoś tak miałam wrażenie, że się nie przyłożył.. Mam taki mętlik w głowie, że nie wiem co myśleć. Ilość wód ok, szyjka w miare, z lekkim rozwarciem przy ujściu, ale ostatnio też tak miałam. Dziecko w konsekwencji dokładniejszych pomiarów ma niecałe 3 kg. Na dzień dzisiejszy mam dosyć wszystkiego... Mam przyjść do niego na ktg 10 lipca, potem 11 lipca wizyta. Jego podejście mnie dobiło. Pytałam, czy wszystko ok. On, że tak, ale jakoś nie rozwiał moich wątpliwości :(((((((((((

Venus nie całe 3 kg w tym tygodniu to i tak fajnie. Także będzie dobrze.

wróciłam z ktg, wszystko ok, miałam usg też i badanie i jedyne co niepokoi mnie, to że mała jest mała, waży niecałe 3kg... tydzień temu mojemu ginowi wyszło 2700, a teraz 2500... poza tym ok wszystko, szyjka 1,5cm, rozwarcie na palec, 3 lipca się tniemy (to tyle z mojego heroicznego "idę na sn" )

Gośka, a czemu jednak cc?

reklama
Do góry