reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
gosiu ciesze sie ze trafilas na dobra opieke,tojuz naprawde duzo:)wszytkeigo dobrego jeszce raz

venus
myslez e3kg to dobra waga,jakby bylo cos nei tak pewnei lekarz by powiedzial

malgorztaka
czemu cc?jakie przeciwskazania do sn,dzidzia przeciez nieduza

magdalenka
czyli dobre wiesci:)

jak juz napisalm na glownym ,ktg i przeplywy ok.usg nie zrobil bo bylo duze zamieszanie w szpitalu:/
jesli nic sie nei bedzie dzialo(a mogloby jak stwierzdil lekarz)to za tydzien znow ktg.
niestety mojej poloznej nie bylo dzis na dyzurze:(chwilke przez tel porozmawialismy) i tyle.....

No dobra dziewczyny. 12.49 wyszedl Aleksander. Dl.47cm. Waga 1620g 7pkt. Oddychal samodzielnie. Dali mi gp do wycalowania i zobaczenia i poszedl do inkubatora. Teraz leze plackiem 8h. Dostalam dodatkowe znieczulenie w powloki zewnetrzne, krore ma dzialac 4-6h. Zespol super. Zabawiali mnie abym sie nie denerwowala, o wszystkim informowali. Zycze kazdemu na cc takiego personelu. Na porodowce rowniez.

Ogromne gratulacje!!! Teraz tylko rośnijcie zdrowo!!!

Gosiu- Gratuluję:) Teraz maluch sobie będzie rosnąl a ty odpoczywaj i dochodź do siebie i abyś szybkomdoszła do siebie jak niektóre dziewczyny po cc:)) Dużo zdrówka dla Was:)

Malgorzatka- Ojj to już niedługo.. Zazdroszczę:D I cieszę się że na wizycie wszystko ok:)

Ja też widzę że powoli wszystkie się wykruszają:p A początek lipca to pewnie dopiero będzie się działo:p

ja cc bo stchórzyłam :p i doszłam do wniosku, że chyba wolę to co znane... aczkolwiek lekarz od razu powiedział, że ewentualna 3 ciąża, to już większe ryzyko, ale ja na razie nie planuję trzeciego :p jedyny minus, to że w pierwszej dobie bobas jest na noworodkach, ja na pooperacyjnej, mąż przy mnie nie może być, bobas dopiero na poporodowej trafia do mnie...

To tylko ja taka odważna że się na sn porywam? :p no cóż zobaczymy w praniu ;)

Ostatnio koleżanka mi opowiadała jak to jej kumpela nie zdążyła na planowane cc. Dzień przed dostała bóli i urodziła sn :)

ja też sn... cc byłoby bardzo nie po mojej myśli...
i mam nadzieję, że będzie jak przy drugiej córci, czyli ledwie nawet nas nie zobaczyli na porodówce ;)

i też myślę, że początek lipca będzie intensywny :D

Małgorzatkar,byłaś w bródnowskim? Jesteś już umówiona?
No to się chyba miniemy o 1-2 dni...:tak:

W jaki sposób ustalili Ci termin cc?Który to będzie tydzień?

Sorry ,że tyle pytań ale nachodzą mnie wątpliwości czy umnie nie za szybko będzie.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry