reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

GiB fajnie, że sie odzywasz! Trzymam kciuki za powodzenie, a dzieciaczek wagę nadgoni.

Kopacz, nie bój się cc. Lepsze to niż miałby się się coś stać podczas porodu sn skoro wiesz, że Franio pośladkowo ułożony. Także głowa do góry i będzie dobrze.

reklama
Gosiu to jeszcze mocniej zaciskamy tu kciuki. Będzie dobrze, musi być ;) no i dobrze, że trafiłaś na Borowską. Jak by Ci coś było trzeba, to śmiało pisz.

Gosiu, dzieki ze nam zdajesz relacje. Trzymam mocno kciuki za pomyślne rozwiazanie i czekam z niecierpliwością na kolejne wiesci.

GiB no to powodzenia :) ja tez wkoncu wkoncu ogarnac torbe do szpitala.bo na razie tylko popralam torby :/ nic wiecej...

GiB tylko nie strasz relacja po cc hehe :)

reklama
GiB - powodzenia :tak: dzięki, że nas informujesz!

Jagódko - w jakim sensie się zgadały z Makotą? Coś przeoczyłam?

edit: oho już widzę na głównym, że coś przeoczyłam. Lecę nadrabiać!

Ostatnia edycja:
Do góry