reklama
elifit
Moderatorka
Kopacz 3.07 Mój termin. Ciekawe czy w tym samym dniu będziemy tulić maleństwa
agulam
Fanka BB :)
Gosiu mocno trzymam &&&&&.,bedzie dobrze)))
kopacz to wiesz na czym stoisz,juz niedlugo...
catsun tyle wytrzymałas to 2 tyg to juz z gorkiładna waga dzidzi
ja jutro(w sumei dzis) jade z rana na ktg+przeplywy do szpitala do swojego lekazra.....,rano jescze zadzwonei do poloznej to moze bezdie miała dyzur,zobazcymy....
kopacz to wiesz na czym stoisz,juz niedlugo...
catsun tyle wytrzymałas to 2 tyg to juz z gorkiładna waga dzidzi
ja jutro(w sumei dzis) jade z rana na ktg+przeplywy do szpitala do swojego lekazra.....,rano jescze zadzwonei do poloznej to moze bezdie miała dyzur,zobazcymy....
Gosiu - wszytsko będzie dobrze - całe forum myśli o tobie i twoim maleństwie
Kopacz - z jednej strony szkoda, że Franio uparciuch, a z drugiej wiesz na czym stoisz - będę trzymała mocno kciuki za was 03.07 Z resztą to dzień urodzin mojej siostry, a ona jest w czepku urodzona - Franek też będzie
Catsun - a czemu ty się tak kochana mocno stresujesz :-( dzidzia już ładnie waży, szyjka ma dobrą długość, uszy do góry - jeszcze 2 tyg - to raptem 5% z całęj ciąży ;-)
Agulam - &&&&&&& na jutro
Kopacz - z jednej strony szkoda, że Franio uparciuch, a z drugiej wiesz na czym stoisz - będę trzymała mocno kciuki za was 03.07 Z resztą to dzień urodzin mojej siostry, a ona jest w czepku urodzona - Franek też będzie
Catsun - a czemu ty się tak kochana mocno stresujesz :-( dzidzia już ładnie waży, szyjka ma dobrą długość, uszy do góry - jeszcze 2 tyg - to raptem 5% z całęj ciąży ;-)
Agulam - &&&&&&& na jutro
Gosia i Bartek
Dziewczyny, ja wychodzac od swojego lekarza wiedzialam, ze dziec musi byc monitorowany. Wiem, ze najpeaqdoodobniej w tym albo nastepnym beda chcieli wywolywac. wg mojwgo lekarza bedzie cc, ale to juz lekarze zdecyduja. Obecnie leze na sali porodowej bo nie ma innych miejsc pod ktg na stale. Jestem milw zaskoczona personelwm. Dziewczyny z Wro i okolic leze na borowskiej.
Pani dr z izby przyjec stwierdzila, ze hipotrofia jest duza. Glowka 34 t brzuch 30t nozki 32. Dam znac jutro jak beda nowe wiesci. Dziekuje dziewczyny za kciuki. Przydadza sie.
Pani dr z izby przyjec stwierdzila, ze hipotrofia jest duza. Glowka 34 t brzuch 30t nozki 32. Dam znac jutro jak beda nowe wiesci. Dziekuje dziewczyny za kciuki. Przydadza sie.
Ostatnia edycja:
pola.
Gosia, trzymaj sie tam. Na pocieszenie napisze tylko ze u mnie jak było mało wod i podejrzenie hipotrofii to brzuszek tez wychodził sporo mniejszy na USG. Dziecko po prostu jest skulone i nie mozna dobrze zmierzyc. Ciagle trzymam za was kciuki. Ciesze sie ze personel jest w porządku. Śpij spokojnie.
Gosia i Bartek
Doti u mnie malo wod to jedno. Przeplywy to 2 . Zasnac nie moge. To co mnie przerazalo po 1 porodzie to odglosy ktg, a teraz mmm je caly czas. 1 dawka sterydu poszla. Co jakis czas przychodza bole jak na miesiaczke... i jak zaczynam przysypiac to mnie lapia..
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
GiB pij ile wlezie!! piszą na stronach medycznych że nawet w ciągu 2h można znacząco podnieść poziom wód!! może stąd pomiary nie wychodzą najlepsze - bo źle złapać? poziom wód się podniesie i okaże się że nie ma aż tak dużych odchyleń?
dobrze że steryd podany !!!!
kciukuję, żeby było jak najlepiej!!!
Kopacz, fajnie że masz termin
dobrze że steryd podany !!!!
kciukuję, żeby było jak najlepiej!!!
Kopacz, fajnie że masz termin
reklama
Gosia i Bartek
Madziu po 2 tyg chlania wody poziom wod mam nadal niski.... wiem, ze bedzie wporzadku na tyle na ile sie da.