reklama
Katka***
Fanka BB :)
Gosiu trzymam kciuki by wszystko ułożyło się jak najlepiej. Na pewno jesteś pod dobrą opieką! Pisz co u ciebie jak bedziesz wiedzieć więcej. No i jeśli trzeba ci coś podrzucić to też pisz.
GiB trzymam mocno kciuki i cieszę się, że jesteś na Borowskiej. Z problemem nie mogłaś lepiej trafić. Na pewno wszystko będzie dobrze, po prostu synek będzie drobniejszy. Jak zobaczyłam nazwisko Kucharski to aż mi para poszła uszami i wszystko do mnie wróciło Dla niego lepiej abym go jednak nigdy nie spotkała. Dawaj znać co u Ciebie.
Catsun synek już słusznej wagi, myślę też, że z Twoim etapem ciąży w ogóle już nie ma co się stresować skróconą szyjką :-)
kopacz przynajmniej wiesz na czym stoisz :-) choć ja na te pozycje dziecka zawsze patrzę z przymrużeniem oka, bo dwóm moim kumpelom dzieci zrobiły numer i poodwracały się jakoś 2-3 dni przed cesarkami w 39tc :-)
agulam kciuki za KTG i przepływy.
ja w końcu na żadną IP się nie wybrałam, bo mi się dzieć rozszalał. Może zmieniła godziny zabaw. Byłoby dobrze, bo co jestem na wizycie to sobie śpi i mi położne brzuchem trzęsą a ona nic, gin się stresuje a ja przy okazji i tak to wygląda, a tak jak koło wieczora teraz buszuje to akurat może dziś w godzinę wizyty trafi :-)
Catsun synek już słusznej wagi, myślę też, że z Twoim etapem ciąży w ogóle już nie ma co się stresować skróconą szyjką :-)
kopacz przynajmniej wiesz na czym stoisz :-) choć ja na te pozycje dziecka zawsze patrzę z przymrużeniem oka, bo dwóm moim kumpelom dzieci zrobiły numer i poodwracały się jakoś 2-3 dni przed cesarkami w 39tc :-)
agulam kciuki za KTG i przepływy.
ja w końcu na żadną IP się nie wybrałam, bo mi się dzieć rozszalał. Może zmieniła godziny zabaw. Byłoby dobrze, bo co jestem na wizycie to sobie śpi i mi położne brzuchem trzęsą a ona nic, gin się stresuje a ja przy okazji i tak to wygląda, a tak jak koło wieczora teraz buszuje to akurat może dziś w godzinę wizyty trafi :-)
darunia0712
Moze to nienajlepszy moment z powodu problemow Gosi, ale chcialam Wam tutaj niesmialo pochwalic sie, ze tydzien temu na swiat przyszly moje dzieci: Nikodem 3040 gram i 51 cm oraz Hania 2850 gr i 54 cm. Wydaja mi sie takie malenkie, ale personel szpitala byl niezwykle zaskoczony ich waga, stanem zdrowia i tym, ze udalo mi sie donosi ciaze tak daleko. Wczoraj wyszlismy ze szpitala. W domu dzieciaczki o wiele lepiej spia w nocy niz w szpitalu.
I powiem Wam jeszcze tak z wlasnego doswiadczenia, ze porod sn jest o wiele lepszy niz cesarka. A przechodzilam jedno i drugie. Po sn smigalam juz po 2 dniach a po cesarce minal tydzien i wciaz ledwo sie wlecze.
No i jeszcze jedna bardzo dobra wiadomosc, ale tak zeby nie zapeszyc. Karmie malenstwa tylko piersia, na czym bardzo mi zalezalo, przybieraja na wadze, pokarmu mi starcza i mysle, ze spokojnie starczyloby dla jeszcze jednego dziecka
I powiem Wam jeszcze tak z wlasnego doswiadczenia, ze porod sn jest o wiele lepszy niz cesarka. A przechodzilam jedno i drugie. Po sn smigalam juz po 2 dniach a po cesarce minal tydzien i wciaz ledwo sie wlecze.
No i jeszcze jedna bardzo dobra wiadomosc, ale tak zeby nie zapeszyc. Karmie malenstwa tylko piersia, na czym bardzo mi zalezalo, przybieraja na wadze, pokarmu mi starcza i mysle, ze spokojnie starczyloby dla jeszcze jednego dziecka
Gosia i Bartek
Darunia dobre miejsce, dobre Gratuluje. Ciesze sie razem z Toba, a cesarka nie strasz.
Hobbit pamietam Twoja historie z Kucharskim, ale ja nie moge narzekac.
Hobbit pamietam Twoja historie z Kucharskim, ale ja nie moge narzekac.
Gosia i Bartek
Dziewczyny po obchodzie i konsultacja ze specjalista bedw wiedziala czy podaja dalwj stary i czekaja czy rozwiazuja ciaze. Wiem, ze przeplywy moglyby byc lepsze. Widac, ze lozysko ma problem.
U
użytkownik 902
Gość
GiB no właśnie gdyby tylko piciem wody dało się to naprawić, ale jak przepływy do bani, to muszą sprawdzać dokładnie, bo co z tego, że wody wyrównasz jak dziecko i tak nie dostanie tego, co potrzebuje.. U mnie przepływy były ok i nie znam przyczyny, u Ciebie raczej wiadomo co zawiniło. Cieszę się, że masz dobrą opiekę. Staraj się odwrócić na maksa uwagę od tego ktg skoro dobijają Cię jego odgłosy. No i nie przejmuj się wagą - jak mówi Pola, jak jest mało wód, to usg nie działa jak powinno i pomiary zazwyczaj są zaniżone.
Edit: spróbuj się uprzeć przy sterydach, jedna doba już Was nie zbawi raczej, a nie będzie respiratora..
Kopacz to może urodzimy razem, przynajmniej masz z głowy pytanie czy to już, czy jeszcze poczekać, czy jechać na IP;-)
Edit: spróbuj się uprzeć przy sterydach, jedna doba już Was nie zbawi raczej, a nie będzie respiratora..
Kopacz to może urodzimy razem, przynajmniej masz z głowy pytanie czy to już, czy jeszcze poczekać, czy jechać na IP;-)
kopacz
Mummy :)
GiB bedzie dobrze z malenstwem na pewno bedzie wszystko dobrze
Elifit to sie streszczaj to razem urodzimy
Powiem wam ze ja sie boje tej cc.ze wolalabym sn.no ale maly od 2 miesiect q takiej pozycji i lekarze mowia ze slabo widza to aby sie przekrecil.teraz mam tydzien zeby sie psychicznie nastawic na cc...inaczej zwariuje.tylko czemu musze tam juz byc o 7 rano naczczo i to dzien wczesniej?beda mnie tyle glodzic?jak tak to na pewno cos ukradkiem zjem...
Elifit to sie streszczaj to razem urodzimy
Powiem wam ze ja sie boje tej cc.ze wolalabym sn.no ale maly od 2 miesiect q takiej pozycji i lekarze mowia ze slabo widza to aby sie przekrecil.teraz mam tydzien zeby sie psychicznie nastawic na cc...inaczej zwariuje.tylko czemu musze tam juz byc o 7 rano naczczo i to dzien wczesniej?beda mnie tyle glodzic?jak tak to na pewno cos ukradkiem zjem...
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Kopacz zrobią Ci badania - morfo, mocz itp i będziesz miała konsultację z anestezjologiem itd. Spokojnie, takie są procedury