reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

dzwonili do mnie dzisiaj z przychodni z ponagleniem ze szczepieniami. Treść rozmowy:
Oni: kiedy się pani u nas pojawi?
ja: a w jakim celu?
oni: pokazać się a przy okazji zaszczepić
ja: moje dzieci są chore i póki co nie przyjadę
oni: jak są chore to powinna pani się tu pojawić
ja: chodze do lekarza prywatnie
oni: uhmmmm, a dlaczego nie do nas?
ja: (w duchu, bo macie matołów zamiast lekarzy) bo nie stać mnie na długotrwałe leczenie dzieci
oni: ........................(cisza) to kiedy pani przyjedzie szczepić?
ja: na wiosnę

potrafią podnieść ciśnienie na początek weekendu wrrrr

reklama
Olej to;-) Ja miałam szczepić w tygodniu po Wszystkich Świętych - tzn pediatra tak chciała. Ale nadal nie zaszczepiłam, czekam nadal na szczepionkę, niech się sama pentaximem szczepi.;-)

angelika ładne wymiary:)))

sokoja jagodka ma arcje olej to,HAnia tez ma tylko pierwsza szcepionke ,na kolejna nie wiem kiedy pojdziemy

Jak moja królewna wstanie to pójdziemy do pediatry i przy okazji też się zważymy. Ale obawiam się, że zrobi mamie na złość i prześpi godziny przyjęć :confused2: ma czas do 16:30. Ciekawe czy przytyła ładnie bo ostatnio niby w siatce się mieściła ale lekarka mówiła, że coś tempo słabe :confused:

My się staramy trzymać tego 3 centyla i nie wypaść z siatki, ale Melka z tego co pamiętam lepiej przybierała niż Witek. Ile ostatnio miała? Idziesz teraz na 3 szczepienie?

reklama
Idę na drugie szczepienie we wtorek, bo my byłyśmy później na tym pierwszym.

No Melka super szła z wagą a teraz zwolniła. Hm waży 6150 przy 65cm. Lekarka wyliczyła że waga jest prawidłowa jeżeli chodzi o stosunek wagi do wieku, natomiast zwolniło jej tempo przybierania na wadze.

Ale z moczu wyszło że jest zakwaszony i mam podawać wit. C.

Do góry