reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Woreczki są do .pupy, bo się odklejają;-). Jest inny patent. Idziesz z dzieckiem do łazienki, trzymasz w pionie, zanurzasz nóżkę w wodzie i łapiesz:tak:

reklama
Ja już łapałam do pojemniczka bezpośrednio, calkiem sprawnie nam to szło bo były czasu że Mel wystarczyło zdjąć pieluchę i sikala. Woreczki mi się nie sprawdziły. Ale dzisiejszy patent z odkreconą wodą super, tylko mama roztargniona :)
Jagódko do takiej operacji to ja bym musiała mieć trzy ręce :) bo to grozi obsikaniem :p

Dzisiaj wazeni i mierzeni. 62cm i 5650g. Przez miesiac 3 cm w gore i 660g. Wyniki krwi lepsze, ale nie super. Mamy zmienione zelazo, na ixhnie w syropie poniewaz to tylko 1ml a polski atoperam trzeba rozpuscic a maly przez ostatnie dni nie chce go wziac i ma odruch wymiotny.

My dzisiaj po szczepieniu troszke plakal i ciezko mu bylo poxniej zasnac ale sie udalo. Wymiary ma na najwyzsze centyle 8340 gr i 72 cm wzrostu pani doktor kazala nam juz rozszerzac diete bo jest duzy i mu duzo wiecej potrzeba . Szczegolnie mieska:)

reklama
Do góry