reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Ja teraz nie widzę przeciwwskazań jeżeli chodzi o jakieś katary czy kaszel czy pochodne i chcę z tego skorzystać, bo za chwilę znowu może mnie coś rozłożyć bo cały czas się leczę bez leków i co chwilę do mnie coś wraca :dry:

Ja też chwilę się zastanawiałam czy nie przeciągnąć ale w sumie nie znalazłam powodu. Masz jakiś? Bo może warto faktycznie?

Zuza waży 7700g i 66 cm długości. Jest na 90 centylu.
Zaraz będzie 24h odkąd została zaszczepiona. NOP nie wystąpił. Wstała w dobrym humorze. Gorączki nie było. Szczepilismy 5w1.

Matka wreszcie ma spokój ducha. Kolejne szczepienie 6 stycznia.

Elifit super, ze juz po :) dzielna Zuzia :)
My juz po 3 dawkach szczepień teraz miedzy 12 a 13 miesiącem kolejna wiec ma trochę luzu jula. Wszystkie na szczęście zniosła dobrze.

Waga z wtorku 7560 czyli 210 w dwa tyg. Zwolniła w końcu a położne zadowolone. Jest na 75 centylu. Ale jednak będę dawać jej więcej mleka bo czasem mam wrażenie ze więcej potrzebuje.

reklama
Do góry