reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Ja teraz nie widzę przeciwwskazań jeżeli chodzi o jakieś katary czy kaszel czy pochodne i chcę z tego skorzystać, bo za chwilę znowu może mnie coś rozłożyć bo cały czas się leczę bez leków i co chwilę do mnie coś wraca :dry:

Ja też chwilę się zastanawiałam czy nie przeciągnąć ale w sumie nie znalazłam powodu. Masz jakiś? Bo może warto faktycznie?

Zuza waży 7700g i 66 cm długości. Jest na 90 centylu.
Zaraz będzie 24h odkąd została zaszczepiona. NOP nie wystąpił. Wstała w dobrym humorze. Gorączki nie było. Szczepilismy 5w1.

Matka wreszcie ma spokój ducha. Kolejne szczepienie 6 stycznia.

Elifit super, ze juz po :) dzielna Zuzia :)
My juz po 3 dawkach szczepień teraz miedzy 12 a 13 miesiącem kolejna wiec ma trochę luzu jula. Wszystkie na szczęście zniosła dobrze.

Waga z wtorku 7560 czyli 210 w dwa tyg. Zwolniła w końcu a położne zadowolone. Jest na 75 centylu. Ale jednak będę dawać jej więcej mleka bo czasem mam wrażenie ze więcej potrzebuje.

reklama
Do góry