reklama
s.michalina
Fanka BB :)
Ja teraz nie widzę przeciwwskazań jeżeli chodzi o jakieś katary czy kaszel czy pochodne i chcę z tego skorzystać, bo za chwilę znowu może mnie coś rozłożyć bo cały czas się leczę bez leków i co chwilę do mnie coś wraca
Ja też chwilę się zastanawiałam czy nie przeciągnąć ale w sumie nie znalazłam powodu. Masz jakiś? Bo może warto faktycznie?
Ja też chwilę się zastanawiałam czy nie przeciągnąć ale w sumie nie znalazłam powodu. Masz jakiś? Bo może warto faktycznie?
elifit
Moderatorka
Zuza waży 7700g i 66 cm długości. Jest na 90 centylu.
Zaraz będzie 24h odkąd została zaszczepiona. NOP nie wystąpił. Wstała w dobrym humorze. Gorączki nie było. Szczepilismy 5w1.
Matka wreszcie ma spokój ducha. Kolejne szczepienie 6 stycznia.
Zaraz będzie 24h odkąd została zaszczepiona. NOP nie wystąpił. Wstała w dobrym humorze. Gorączki nie było. Szczepilismy 5w1.
Matka wreszcie ma spokój ducha. Kolejne szczepienie 6 stycznia.
s.michalina
Elifit super ze już po
limonka8721
Elifit super, ze juz po dzielna Zuzia
My juz po 3 dawkach szczepień teraz miedzy 12 a 13 miesiącem kolejna wiec ma trochę luzu jula. Wszystkie na szczęście zniosła dobrze.
Waga z wtorku 7560 czyli 210 w dwa tyg. Zwolniła w końcu a położne zadowolone. Jest na 75 centylu. Ale jednak będę dawać jej więcej mleka bo czasem mam wrażenie ze więcej potrzebuje.
My juz po 3 dawkach szczepień teraz miedzy 12 a 13 miesiącem kolejna wiec ma trochę luzu jula. Wszystkie na szczęście zniosła dobrze.
Waga z wtorku 7560 czyli 210 w dwa tyg. Zwolniła w końcu a położne zadowolone. Jest na 75 centylu. Ale jednak będę dawać jej więcej mleka bo czasem mam wrażenie ze więcej potrzebuje.
s.michalina
hmm w tydzień Mel przytyła 200g. Ile dziecko powinno teraz tyć na tydzień?
Po szczepieniu już. Aktualna waga 6350 i 67cm, moja kropeczka dzielna.
Po szczepieniu już. Aktualna waga 6350 i 67cm, moja kropeczka dzielna.
Lilla My
Michalina 3-6 miesiąc to ok 500g miesięcznie. Ładnie Mel rośnie
Lilla My
Wczoraj byliśmy ma bilansie. Zola ma 60 cm, 5,3 kg, i obwód główki 40,5 cm. Lekarka powiedziała że mloda się super rozwija, i oprócz tego że jest poniżej siatki centylowej to wszystko jest w normie. Mój mały sukces: cala wizyta odbyła się po holendersku
reklama
limonka8721
My tez po wazeniu jula wazy 7950 jakieś 400 gram w 3 tygodnie. Położne zadowolone bo zwolniła i teraz ładnie po linii idzie.