reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Agulam - powodzenia.

Ja w końcu dotaszczyłam sie do mojego pediatry i okazalo sie ze jest zastespstwo :confused2: ale zostałam... w zasadzie po nic czekalam godzine, mam nadzije ze melka niczego nie zlapala od tych kaszlacych. kurcze takie male dzieci powinny byc umawiane na godziny :eek: Przepisala probiotyk i kazala obserwowac. nie chciala dac skierowania na jakues badanie powiedziala ze decyzje podejmie lekarka jak wroci z urlopu. :no:
zrobilam jej zdjecie tej kupy to nawet nie popatrzyla. Mowila zeby odstawic nabial - oczywiscie.

jakie badanie byloby sluszne? czy mam sie faktycznie wstrzymac, sama nie wiem...

Ostatnia edycja:
reklama
Szlag mnie trafia jak to czytam! Skierowanie na badania nie, odstawić nabiał, dawać probiotyk, czekać, karmić na godziny i tylko jednym cyckiem i tylko przez 10mniut.. A najlepiej to się zagłodzić, bo a nuż dziecko uczulone jest na wszystko:wściekła/y: Banda idiotów! Nie chce podjąć decyzji, a przepraszam, jaką ten lekarz ma specjalizację? Skoro zastępuje pediatrę, to pewnie pediatryczną! Aaaaa!! Ciśnienie i się podniosło. Czy w tym pieprzonym kraju nie ma normalnych dziecięcych lekarzy, którzy przejmują się losem pacjentów i ich matek???

PS. Powinnaś odstać skierowanie na usg brzuszka przynajmniej. Gastroenterolog też mógłby ją obejrzeć, skoro pediatra nie jest kompetentny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak pojechałam na SOR z drącym się wniebogłosy Adasiem, to zrobili, a nawet otolaryngologa zaliczył.. O wszystko trzeba się prosić, albo walczyć

Jagodka bylam w Pl, robilam badanie krwi, wyszla niska hb az z przychodni dzwonili, lekarz dal skierowanie na oddzial hematologii aby go sprawdzili bo wyjezdzamy. Dostalam taki op...... na oddziale, ze oni nie do kpnsultacji i wogole iz mi oczy wyszly z orbit, ale vadanie zrobili i leki przepisali. Pediatrze mowie, ona ze ma to w powazaniu co oniej mowia, dziecko zbadali i to najwazniejsze.

Najważniejsze, że dziecko zbadali. Jak do tego doszło że aby dostać się do lekarza to trzeba na SOR jechać i często koloryzowac bo normalnie to by z kwitkiem odeslali. Zdrowia dla was i maluszków abyście jak najmniej musiały po chodzic.

reklama
Do góry