reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

byliśmy dziś na pneumokokach, jak byłam z nią sama na szczepieniu to był płacz a jak dziś był z nami tatuś to tylko chwilkę popłakała i po pół minucie już był uśmiech na twarzy :confused:

od dziś nie ma bata, na szczepienia chodzimy z tatusiem :-D

2 tygodnie temu Kali ważyła 4720g a dziś 5200g, czyli przybiera ok 240g / tydzień- to chyba ładnie bo pani doktor aż "oooo" powiedziała jak ją ważyli.

szkoda tylko, że jej nie zmierzyli, 3 tyg temu jak ją mierzyli wyszło 57 cm, dziś ją sama zmierzyłam centymetrem i wyszło mi 60 cm i to by się w sumie zgadzało bo ciuszki już 62 zakładamy. :tak:

reklama
My dzisiaj po pierwszym szczepieniu 5w1. Mój Synek był bardzo dzielny:cool2: Jestem dumna :tak: Mierzy podobno 60 cm, ale wyrasta mi ze wszystkich 62 więc pewnie więcej ;-)Waga 4985g. Przybrał ok. 350g przez 13 dni.

No to faktycznie mało, ale moze ostatnio wiecej kupek robiła? Warto by skontrolować za tydzien jaki jest przyrost.

Kupy sa tak nieregularne ze nie potrafie powiedziec, ale na pewno teraz bylo przed jedzeniem a wtedy po. Zola je dużo ostatnio, tj co 2h a czasami i co 1,5h. Kiedys mialam w dzien 4h przerwy a w nocy jedna 6h a reszta 4h. Może mleko mi się ostatnio zmienia i stąd te wiszenie na cycku. Ja chodzę co tydzien ja ważyć jak mam okazję. Dzięki.

W piątek bylam z Hania u pediatry,z powtórzonego posiewu moczu znów wyszła e.coli.dostała tabletki furagin.

Ważyła 6240:)

Zostaliśmy skierowanie na USG jamy brzusznej ,dziś jedziemy,byłam wszoku ze taki krotki termin na nfz

reklama
Do góry