reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Magdalenka myślę to samo co dziewczyny. Główka nisko, to i ciężko zmierzyć. Pewnie tydzień temu była wyżej jeszcze ;-)

Katka obie wersje mi się podobają, Twoja i Poli :-D ale zmniejsza się ilość wód na pewno. Mi widziałam gin wpisał ostanio 8, ale nic nie mówił, że to mało na tym etapie, a za wiele to to chyba nie jest.

Idę dzisiaj na wizytę, a jako, że wizyta upolowana to na nią idę na 12, a na KTG na 14. Nie wiem co ja będę robić 2h... :/ na szczęście Arkady blisko chociaż kawę wypiję dobrą :-p Kciuków nie musicie trzymać, pewnie napiszę to samo co tydzień temu: główka wysoko, zero skurczy, porodu nie widać :-D

reklama
Magdalenka myślę to samo co dziewczyny. Główka nisko, to i ciężko zmierzyć. Pewnie tydzień temu była wyżej jeszcze ;-)

Katka obie wersje mi się podobają, Twoja i Poli :-D ale zmniejsza się ilość wód na pewno. Mi widziałam gin wpisał ostanio 8, ale nic nie mówił, że to mało na tym etapie, a za wiele to to chyba nie jest.

Idę dzisiaj na wizytę, a jako, że wizyta upolowana to na nią idę na 12, a na KTG na 14. Nie wiem co ja będę robić 2h... :/ na szczęście Arkady blisko chociaż kawę wypiję dobrą :-p Kciuków nie musicie trzymać, pewnie napiszę to samo co tydzień temu: główka wysoko, zero skurczy, porodu nie widać :-D
a ja i tak bede trzymac, :-D:-D

Katka wytrwam, nie bój żaby :-D

No dobrze, to trzymajcie i nie dziękuję co by nie zapeszyć. Jeszcze by gin powiedział, że się zbliża czy coś... :-p

A i wbrew temu co się może wydawać, ja mam dzisiaj dobry humor i jestem pozytywnie nastawiona. Wręcz chyba głupawka mi się załączyła :zawstydzona/y:

Bellina - &&&&&&&&&&&&
Magdalenka - dziewczyny mają rację, główkę nisko b.trudno zmierzyć - te normy odnoszą się do przekroju na wysokości móżdżku chyba, a wystarczy, że się odrobinę głowica przesunie i już inaczej. Moja gin mówi, żeby się nie sugerować tygodniami, tylko tabelą centylową, musi być pomiar między 5, a 95 centylem i wtedy gitara.

reklama
Do góry