reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Gosia ja też zaciskam kciuki :) Daj koniecznie znać :)
Lui dobrze, że nie bolesne póki co ;) Oby poszło szybko o tak hop siup :tak:

reklama
Oj dziewczyny oby cos sie ruszylo... chodze po tych pietrach jak debil, spocona jestem jak mops nogi mnie bola... ;)

Dupa sraka! Ja się tak nie bawię!
Zero oznak zbliżajątego się porodu! Wszystko pozamykane na 4 spusty.

A zwolnienie wypisał mi UWAGA do 10.08
Tak więc tyle ode mnie....... K**** mać!

Katka - taaaak, lubimy takie wieści... :confused2:Łączę się z tobą w bólu i wiem co czujesz. Ta frustracja przechodzi po jakimś czasie i człowieka głupawka bierze, bo inaczej się już nie da. Trzeba mu było wepchać to L4 do gardła i powiedzieć, żeby je wypluł jak już urodzisz. Może skutek żaden ale jaka satysfakcja. Ale spokojnie, ty do terminu jeszcze masz trochę czasu, może cię jeszcze wziąć z zaskoczenia :tak:

Lui - szybko do formy sprzed ciąży wrócisz :rofl2: jak będziesz tak latać po tych schodach

Katka - jakbym mogła to bym za ciebie w ciąży pochodziła, ale tak się nie da, więc tylko kciuki zaciskam za ciebie &&&

Gosia - super Olek już duży chłopak i wyniki też na pewno dobre będą &&&

reklama
Do góry