reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Venus nie tylko ty....
Ka.wo kciukasy !
Ka.wo kciukasy !
s.michalina
Venus - to trzymaj pion, wtedy dzieć działa jak korek i powinno tylko delikatnie pociec a nie chlusnąć
elifit
Moderatorka
jagódka już w szpitalu. Zaraz zdejmują pessar. Mały waży 2900 g ! Ponoć brzuszek opadł
Kciukamy
Kciukamy
pola.
jagódka już w szpitalu. Zaraz zdejmują pessar. Mały waży 2900 g ! Ponoć brzuszek opadł
Kciukamy
O jaka słuszna waga! Brawo dla Adasia! Ciekawe czy po narodzinach waga sie potwierdzi. No i ciekawe czy mały wyskoczy jak z procy
Katka***
Ciekawe ile faktycznie będzie mieć gdy się urodzi ;-) No to czekamy na wieści... pozytywne oczywiście!
A ja czekam jeszcze 3 tygodnie na wizytę... Nic się nie dzieje, więc nie panikuję. Tylko mi tak szkoda, że wszystkie często widzicie wasze maluszki a ja tyyyle muszę czekać.
A ja czekam jeszcze 3 tygodnie na wizytę... Nic się nie dzieje, więc nie panikuję. Tylko mi tak szkoda, że wszystkie często widzicie wasze maluszki a ja tyyyle muszę czekać.
Hubson
Ka.wo powodzenia na usg babko
Jagodka, ladna waga, wiec nich Adas wylazi na zewnatrz juz dzis
KOpacz, jak Cie to troche pocieszy, wiedz, ze mocno Ci zazdroszcze, ze juz za te pare dni Twoj synek bedzie z Toba.
Venus, mnie tez meczy ta niepewnosc :/
A ja zaraz znow dentysta, moj dr nie wie, ktory zab/zeby mi dokucza. Blee.
Jagodka, ladna waga, wiec nich Adas wylazi na zewnatrz juz dzis
KOpacz, jak Cie to troche pocieszy, wiedz, ze mocno Ci zazdroszcze, ze juz za te pare dni Twoj synek bedzie z Toba.
Venus, mnie tez meczy ta niepewnosc :/
A ja zaraz znow dentysta, moj dr nie wie, ktory zab/zeby mi dokucza. Blee.
reklama