reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty! Ja dzis miałam miec ostatnia planowa wizyte u gin przed rozwiązaniem :)

kawo &&&

GiB widze ze super jestes nastawiona,tak wynika z twoich postow,wiezre ze dasz rade i pokazesz tej wrednej babie...u mnie w szpitalu tez sa takei na noworodkach,niestety:(i na mnie tez źleto wplywa....

Ciekawe ile faktycznie będzie mieć gdy się urodzi ;-) No to czekamy na wieści... pozytywne oczywiście!

A ja czekam jeszcze 3 tygodnie na wizytę... Nic się nie dzieje, więc nie panikuję. Tylko mi tak szkoda, że wszystkie często widzicie wasze maluszki a ja tyyyle muszę czekać.

Ka.wo powodzenia na usg babko :)

Jagodka, ladna waga, wiec nich Adas wylazi na zewnatrz juz dzis :)

KOpacz, jak Cie to troche pocieszy, wiedz, ze mocno Ci zazdroszcze, ze juz za te pare dni Twoj synek bedzie z Toba.

Venus, mnie tez meczy ta niepewnosc :/

A ja zaraz znow dentysta, moj dr nie wie, ktory zab/zeby mi dokucza. Blee.

reklama
Do góry