reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

GiB dzieki ci za to co napisalas...pocieszajace...staram sobie wbic do tego mojego lba ze dla syna zniose wszystko...ale mimo to sie boje...sroda juz tuz tuz(przyjecie na oddzial)...a cc w czwartek...

reklama
Kopacz chociaż nie żyjesz w niepewności. To duży plus, że wiesz kiedy urodzisz :) Mnie trochę męczy niepewność:/

No nie tak szybko ;) GiB mimo wszystko dla mnie godzina w szpitalu to godzina za duzo.psycha mi tam zle dziala :( no ale mam nadzieje ze franko pomoze mi tam przetrwax :)

Gosiu - jak to dokładnie Arabelka scharakteryzowała to jest terror i nic więcej :no: Te baby to powinny się same najpierw ogarnąć dopiero jakichkolwiek "rad" udzielać :wściekła/y: Trzymaj się dzielnie - myślę, że najwięcej siedzi w twojej głowie i jeśli tam sobie wysztsko ułożysz to wszystko będzie dobrze :tak:

Ja dziś idę na usg ost trymestru - więc proszę o &&&&&&&&&& :tak:

Ka.wo kciukasy!

Elifit :p

Dziewczyny jak gdzieś ostatnio wychodzę to trochę się stresuję, że odejdą mi wody np w piekarni :baffled: Nie wiem czemu tak myślę, ale chyba byłoby to krępujące i to bardzo....

reklama
Do góry