reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
kciukasy za wszystkie dzisiejsze wydarzenia :D wizyty i pessary i usg i stymulacje domowe ;-)

mamusie, które jeszcze nie urodziły, a by chciały - przypominam o hartowaniu sutków - czy po kąpieli ręcznikiem, czy uciskać po prostu..!

GiB prawie z łóżka spadłam jak przeczytałam ten post! też im życzę.... zatwardzenia! a Ciebie wierzę gorąco!!!!!

Jagódka waga super trzymam kciuki za szybki poród:) mam nadzieje że po porodzie nie będzie jak z mojego brzdąca wagą miał 2900 a urodził się niecałe 2580 bo był długi z dużą główką tylko chudziutki.

Jagógko &&&&&&&&&&&&&& za Adasia :tak::tak::tak:
Dziewczyny życzę Wam szybkich i szczęśliwych rozwiązań, zdrowych maluszków i wszystkiego naj naj naj :tak::tak::tak: SDC15195.jpgOto Nasz Skarb ......OLIWIEREK ;-)
Buziaki dla Was

Załączniki

• SDC15195.jpg
    SDC15195.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 52
Angelika- A jak maluszek:))? Już tyle jesteście razem:-) Jak sie dogadujecie?

Wiesz co ja jestem bardzo zadowolona;p jakoś się dogadujemy wiadomo są gorsze dni ale np.dzisiaj w nocy mi spał po 3 godz budził się zjadł przewinęłam i zasnął także daje pospać ale boli go brzuszek ma napięty i czasem się budzi z płaczem ale tak ogólnie to nie płacze za dużo nie muszę go nosić czy bujać żeby zasnął najczęściej robi to przy cycku i wkładam go do łóżeczka i śpi;p Chodzimy sobie na spacery jak jest ładna pogoda i na zakupy bo jestem sama w domu to mąż nie zawsze ma czas zrobić.Rośnie mi maleństwo ma już ponad trzy kila;p także nie mam większego problemu żeby pojechać do rodziców z nim czy do znajomych tylko cyca trzeba zabrać;p Nawet jak trochę da w kość to jak człowiek popatrzy jak słodko śpi i uśmiecha się przez sen to serce mięknie.

reklama
Angelika- Ojjj:) Jak miło mi się to czytało:) Wszystko sobie to wyobrażałam:D Jednym słowem super:)! Dzięki za opis:) Całuję Ciebie i bobaska:)

Do góry