reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Oczywiście, że łatwiej jest nakarmić.. u mnie w szpitalu jest to samo. Najgorzej jest przy naświetlaniu p.żółtaczce, dziecko leży długo, więc matka nie bardzo może kontrolować. Ty walczysz o każdą kroplę mleka, a one beztrosko przepajają glukozą, albo karmią mm.. porażka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oj GiB ale zołza Ci się trafiła. Tak, tak zatwardzenie jak najbardziej !!! I to takie tygodniowe przynajmniej, albo i dłużej.
Nie przejmuj się kochana, walcz dzielnie, jeżeli masz jeszcze na to siły. Nawet jeżeli by Ci się nie udało, to wszystkie wiemy, że starasz się jak możesz.

GiB ja pier....lę co za głupia pinda się trafiła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chybabym jej nie podarowała.... ale najpierw pewnie bym się poryczała :-( Trzymaj się Gosiu i wymyśl sobie jakąś ciętą odpowiedź dla takich tekstów

Dziewczyny noz mi sie na nia otworzyl, wku...... sie, wygadalam psiapsiolce jeszcze, a ona "zrobila mi dobrze" pieczonymi jablkami. I powiedzialam jej i sobie ze szczesliwa matka, to szczesliwe dziecko. ;) po godzinie nic nie scisgnelam ale po 2,5 scisgbelam 8 ml ;) zoby dzieciowi smakowalo.
Jagodka nie slyszalam o tej metodzie. Sprobuje- dzieki.
Dziekujevza wspsrcie dziewczyny.

Co do kangurowania to nie moge wyciagac dziecia.
Elifit ciuszki malunie kupila mi, wyprala i przywiozla psiapsiola. Mam. Sa rozczulajace ;)
Doti Bartol byl przez sn. Co do porownania napisze innym razem bo mi net ucieka.

GiB nie przejmuj się głupią babą. Bądź ponad to.
Moja siostra przez takie komentarze typu " co to za matka która własnego dziecka nie potrafi nakarmić" nie poradziła sobie z karmieniem.

Masz super przyjaciółkę:tak:
.

GiB pokaz jakies fotki malego ;) mi w pamiex strasznie zapadlo zdj Klaudi z butelka...po prostu szok ze taka malutka byla a teraz taka duza jest ;)

A ta baba GIB to jakas chora psychicznie
Obym ja na takie nie trafila bo bede nie mila!

Kopacz w galerii. Na razie wsio z inkubatora. To moj maly fighter, ktorego trzeba omotac, bo " chodzi" po inkubatorze :)

Doti pytalas co lepiej znosze sn poprzednie czy teraz cc. Powiem zszokowana ze teraz cc. Dlaczego?
Sn- rozcharatali mnie. Nie moglam, siedziec, lezec, ani stac. Dlugie oczyszczabie choc tylko tydzien. Packajaca sie rana po mimo dbania i wietrzenia. Robilambprzez tydzien oklady z rywanolu. Skorzystanie z toalety budzil moje przerazenie, niezaleznie od formy.
Cc- szybkie ciecie. Dodatkowa blokada w gorne powloki brzuszne. Wstalam uparcie po 12h i moglam sie zalatwic. Tak mnie wyczyscili, ze oczyszczanie to mniej niz miesiaczka. Podobnoz rana sie goi jak marzenie. Mialam pionizacje z rehabilitantka. Ciezko czasami wstac, albo sie polozyc, dlugotrwala jedna pozycja ciazy, sle smigam i podobno z dnia na dzien lepiej wygladam. Minus? Zagazowanie i dluzsze dochodzenie do siebie pozniej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry