reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Gib, dobrze, ze jeszcze nie dowalila Ci, ze pewnie dziecka nie kochasz - bo ja taki tekst uslyszalam od pielegniarki jak pokarmu nie mialam.
Niektorym z tych bab powinno sie paszcze zaklejac albo zeby jadowe wycinac :/
Kangurujesz synka w ogole? moze to by jakos pomoglo w produkcji pokadmu?

reklama
Gosia, no wlasnie tez miałam zapytać o kangurowanie. Pozwalają wam sie przytulać? Moze to by cosik pomogło. Trzymam za was kciuki kochana! I absolutnie nie bierz sobie do serca gadania tej baby. Jestes cudowną mama!

Gosia- Ale Cie potraktowała głupia sucz:/:/ Jak któraś z dziewczyn napisała jeszcze brakowało żeby powiedziała że nie kochasz swojego dziecka..... Też słyszałam o metodzie 7,5,3 więc sprój i nie denerwuj się przez nią bo nie warto.. Powodzonia kochana...

W głowie się nie mieści, że takie raszple przy noworodkach pracują :angry:

Tusiaczku, jakto zabrała Ci dziecko i dokarmiła? :szok:

U mnie w szpitalu to normalne. Dzieci nie są cały czas z matkami. I jak się takiej jednej z drugą nie chce przynosić do karmienia to dokarmiają. Zwłaszcza że ja przez pierwsze dwie doby nie miałam pokarmu prawie w ogóle.

Aż mnie ciarki przeszły. My po porodzie osłabione, psychicznie na granicy normy, uczymy się nowej sytuacji i jeszcze trzeba ze światem walczyć. No dajcie spokój. Znam siebie i po takiej akcji miałabym dwa dni załamki :baffled: Wredna baba, oby zatwardzenia dostała tygodniowego!!!

Ej ale chyba latwiej im do karmienia przynieac niz stac z butla i karmic..a potem sa takie problemy z karmieniem bo dziecko nie chce ssac cyca albo laktacja nie jest pobudzana...chociaz ja tam sie nie znam :(

Zawsze życzę zatwardzenia, bo to nieprzyjemne a nie lubię jak się życzy czegoś tragiczniejszego :-pKiedyś tak nawet facetowi w sklepie powiedziałam. Był w szoku a ja pewnie wyszłam na niezłą wariatkę. :sorry2:

No właśnie mi się też wydawało, że pielęgniarkom łatwiej jest podrzucić dziecko matce - mają z głowy.

reklama
No właśnie mi się też wydawało, że pielęgniarkom łatwiej jest podrzucić dziecko matce - mają z głowy.

Jak widać niekoniecznie. Jakby przyniosła dziecko matce to by musiała nie daj Boże pokazywać jak przystawic dziecko do piersi a to juz zdecydowanie zbyt pracochłonne....

Do góry