reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Magdalenka nie przybral a spadl 1620 na 1500. Nie trawil pokarmu i mial sonde w brzuszku na oczyszczenie zoladka. Wieczorem dostal pokarm, w nocy rowniez. O 4.30 byl glodny, a to podobno dobry objaw :). Michalina maly ciagle w inkubatorze. Nie ma co go grzac....

reklama
GiB Trzymam za Was kciuki, mam nadzieję, że szybko wrócicie do domu w kpl:tak:
Jak się czujesz po cc?
Bartka rodziłaś sn?

GiB, nas nie wypuścili ze szpitala dopóki dziecko nie nauczyło sie dobrze ssać i jeść. Niestety trwało to prawie miesiąc. Ale z perspektywy czasu myslę, że lepiej żeby dziecko dłużej było pod fachową opieka niz żeby później szukac pomocy nie wiadomo gdzie. Trzymam za was kciuki!!!!

Magdalenka nie przybral a spadl 1620 na 1500. Nie trawil pokarmu i mial sonde w brzuszku na oczyszczenie zoladka. Wieczorem dostal pokarm, w nocy rowniez. O 4.30 byl glodny, a to podobno dobry objaw :). Michalina maly ciagle w inkubatorze. Nie ma co go grzac....
Kochana nie martw sie bedzie dobrze. Jak ma apetyt to moment przybierze na wadze . Moj Oliwierek tez miał sonde na dwa dni i potem jak chwycił sie jedzenia to myslałam że nie nadążę pokarmu mu odciągać. Karmiony był butla bo leżał w inkubatorku ale dostawał mój pokarm. Teraz bez problemu ssie pierś, choć bałam sie czy będzie umiał. Zobaczysz bedzie dobrze. Najważniejsze że zdrowy .

Michalina, Undomiel gratuluję dobrych wieści z wizyt :-D
Lui, no słuszna waga maluszka. Ciekawe na ile usg się myli.

GiB powiem Ci, że cały czas o Was myślę i szukam wieści, oczywiście pozytywnych :tak: Super, że maluszek już domaga się jedzenia. Teraz zapewne raz dwa przybierze na wadze. Trzymam za Was mocno kciuki.

reklama
Do góry