reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
gratuluję dobrych wiadomości, 3mam kciuki za dzisiejsze wizytowania!

a z każdym dniem coraz bliżej do naszych "tajemniczych" terminów :) mi psiapsióła wczoraj powiedziała, żebym cieszyła się że się mogę wyspać etc i generalnie szukała pozytywów..
ja niestety musiałam stwierdzić, że wolałabym mieć więcej obowiązków i gorzej sypiać, a być w lepszej formie tzn tyrać w normalnej formie zdrowia, nie w ciąży ;) cóż, gdy pragnie się dziecka i zachodzi w ciąże to "wymarzony" stan, nie mniej jednak w moim przypadku szybko zaczyna się odliczanie do końca heh ;)

pola wrzuc stówke do skarbonki;):)to miłe ze cie babka zbadała,tak sama z siebie:tak:

magadlenka
ja bym chciala zeby za miesiac juz bylo,poporodzie,połogu,marzenia....

powodzenia na dzisiejszych wizytach:)

Kopacz i co myślisz-będziesz wkrótce rodzić? Ja dzisiaj pomolestuję mojego gina, żeby się określił jak to u mnie... Jeszcze 2 tygodnie powinnam przetrzymać, a potem niech się dzieje wola nieba ;) Trochę się boję o szyjkę...

reklama
Do góry