reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Dziewczyny, ja rowniez sie ciesze, ze wszystko ok.
Arabelka - mnie sie dluzy w nieskonczonosc... Ta koncowka jest najgorsza...
Carloska - na pewno wszystko bedzie ok
Hubson - ja licze na to, ze urodzisz w terminie, albo lekko przed. Tez obawiam sie przenoszenia... Poczekamy, zobaczymy

Troche zazdoszcze tym, ktore znaja termin cc...

Ostatnia edycja:
Makota, Hubson- Pomyślcie jak niewiele brakuje.. I pomyślicie ile już macie za sobą.. Patrząc w 2 stronę humor powinien się poprawić:) Co ja mam powiedzieć:p? Widok zdrowego bobasa wynagrodzi wam wszytsko:))

Catsun, Ty za pare dni masz donoszona ciaze i kto wie, czy nie urodzisz szybciej niz ja :-)

Makota, obys miala racje. Ja juz sie na nic nie nastawiam. Bede czekac po prostu. Serce sie uspokoilo, nie dokucza, wiec czekam co bedzie.

Catsun to podenerwujmy sie razem :p ja jutro na 17.40 USG a 18 wizyta....
Hubson i arabelka gratki z udanych wizyt. Mysle, ze kazda by chciala juz miec w ramionach malenstwo, ale kazda zniesie wsio dla jego zdrowia...

reklama
Do góry