reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
No więc czekam. Może faktycznie niepotrzebnie się nakręcam. Skoro nic się nie dzieje... Planowo miałabym wizytę za 2 tc od dziś a będę mieć za 3. No trudno.

Za wasze wizyty kciuki trzymam by były pozytywne!

ja dzisiaj odebrałam morfo i mocz... niestety mam trochę anemię, płytek też za mało, minimalny stan zapalny do tego... a w moczu "dość liczne fosforany i szczawiany" hmmm... może nie umrę do rozwiązania.. a żelaza już nie dam rady łykać więcej...

strasznie ten mój pasożyt żerny ;)

A do mnie dziś zadzwoniła Pani z recepcji czy już urodziłam, bo na wizytę nie przyszłam :rofl2:
A byłam pewna, że mam w czwartek. Dobrze, że nade mną czuwa, wypisała mi zwolnienie i wpisała na czwartek :-)

reklama
Gosia i Bartek- Ja się boję usg:( Pocą mi się wtedy ręce:p Idę coś zjeść i wykąpać się.. Jeszcze jakimś cudem może obetnę paznokcie u stup..

Do góry