reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Venus mam wrazenie ze moja szyjka bez zmian...nie mam zadnych skurczy nic...jedynie tylko coraz wiekszy ciagly bol spojenia...ale.dzis go bedr molestowac o wyznaczenie terminu :/ bo juz mi zle..nie czuje sie zle.ale nie daje juz rady...kolana sa na wyczerpaniu.stopy tak samo :( nawet w japonko ciezko wlozyc bo nie wejda do konca :(

reklama
Ja się martwię że mnie dziś mój gin nie przyjmie bo nie będzie mieć już czasu... A przecież idzie na urlop i miałabym mieć wizytę za 3 tygodnie więc w sumie 5 tygodni od ostatniej wizyty! Pisałam wam już o tym. Trochę kiepsko co? W tak zaawansowanej ciąży :-(
Mówił że jak będzie się coś działo to żebym próbowała się na dziś umówić. Ale nic mi się nie dzieje.

W ogóle to mi nigdzie nie wpisał wód płodowych na granicy normy. A przecież to bardzo istotna sprawa!!!
No chyba że w swoich notatkach to ma... Tylko u mnie w książeczce brak info i jakby coś się działo to kto mi uwierzy?

Powodzenia dziewczyny na wizytach &&&&&&&&&& oby były takie dobre wieści jak wczoraj :tak:

Katka - wbijaj się do niego i tyle :tak:

Trzymam za was kciuki dziewczyny na wizytach, te które chcą szybko urodzić oby tak było, a te które chcą jeszcze poczekać też niech sobie jeszcze w dwupaku pobędą:)

Dzwoniłam do położnej i mówiła, żebym nie wariowała i nie nastawiała się, że coś źle się dzieje. Zna mojego lekarza i gdyby coś było niepokojącego to kazałby mi przyjść w ciągu tygodnia. I że skoro nic się nie dzieje a wyniki mam dobre więc nie ma potrzeby umawiania wizyty. Jeśli go nie będzie a coś się będzie działo to szpital ma obowiązek przyjąć w przychodni i przeprowadzić badania. Hmm

eh

reklama
Do góry