reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Mika, masz racje. Dentystka jestes?

Elifit, straszne wizje powiklan poporodowych masz ;)
jestem po 2 porodach sn, czterdziecha na karku, a zwieracze mam ze syali ;)
ja bym sie bardziej bala powiklan u dziecka, niedotlenienie czy cos.

reklama
Elifit, straszne wizje powiklan poporodowych masz ;)
jestem po 2 porodach sn, czterdziecha na karku, a zwieracze mam ze syali ;)
ja bym sie bardziej bala powiklan u dziecka, niedotlenienie czy cos.
Dajesz mi nadzieje ;) a powikłań u dzidzi nawet nie dopuszczam do myśli :)

Dobrze że się dostałaś. Ja się wybiorę w pn o ile nie urodzę do tej pory. Taka wyposzczona jsk wrócę do domu to zadziałamy ostro z mężem ;) :D :D

Dziewczyny ja wiem że moje tycie nie ma żadnego wpływu na małego. Tylko to ostatnie usg mnie zastanawia i to że tyle czasu nie mogę tego potwierdzić. Więc już sobie wkrecam bzdury

Hubson to super, że udało Ci się umówić wizytę. Ból zęba to nic fajnego. Też tak kiedyś miałam, że promieniowalo na pół twarzy i już nawet nie wiedziałam co mnie boli:banghead:

Hubson, jak dziewczyny piszą może promieniować. Jeśli to górny z przodu , jak najbardziej do oka, głowa, dalsze też skroń, zatoki.
Dolne do ucha , gardła, szyi.Przenosi się też na inne zęby,że nie wiadomo co boli...

Szyjka 19mm, ujście wewnętrzne znacznie uchylone. Pessar ładnie trzyma. 30.06 mam się stawić w szpitalu, zdejmujemy pessar i rodzimy;-) Jeśli w ciągu 3 dni nie urodzę (wg gina mało prawdopodobne) to mnie wypiszą do domu. Nie wiem ile waży, ale serduszko i przepływy ok, pępowina tylko leży na karku, nie okala szyi. Idę się pakować, bo zaraz tata po mnie przyjedzie;-)

reklama
Jagodka, wiesci dobre, mozna smialo jechac na wypoczynek.

Ja po dentyscie, pani nie za bardzo wiedziala, co robic, bo nie umialam zlokalizowac bolu. Rozwiercila zeba z prochnica i mam obserwowac. Ewentualnie w pt znow mam przyjsc. Moj lekarz dopiero w poniedzialek.

Do góry