reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Jaja w tek mojej dziurze - mojego nie ma,w 4 przychodniach bylam - sexon urlopowy i miejsc nie maja.
Za troche jade do kardiologa do innego miasta, tam potem poszukam.
Ze tez ta koncowka muso byc taka durna :(
na razie jade na paracetamolu, ale pomaga na krotko :(

Jestem po usg, łożysko II/III stopień, mała waży koło 2700 (Ola na tym etapie grubo ponad 3000 miała, więc zaloze ubranka w które sie nie zmieściła ), w związku z tym poki co rozwazam sn. Mała jest mała, wychodzi na 34-35 tc z pomiarów, ale lekarz mówi ze jest ok, chyba ze będzie mnie coś niepokoić, mam jechac na ip. Wód mam 12 , blizna około 3mm.
Obawiam sie tylko, ze tak jak sie pchala wcześniej na świat, tak teraz wyjść nie bedzie chciała...

Hudson to nalegaj niech gdzieś cię przyjmują z bólem zęba nie powinno być takich problemów jak dentyści nie na uurlopach szkoda żebyś się tam meczyla. obyś coś znalazła. Powodzenia u kardiologa

Hubson nie daj sie zbyć, trzymam kciuki żeby cię przyjęli, no kurde, w końcu ciezarna jesteś i to w końcówce, to niech se jaj nie robią

Hubson ja tez tak uwazam... Zameczysz sie... Bol zeba jest upierdliwy, a co dopiero w ciazy...

Malgorzatka - ciekawe ile razy jeszcze zmienisz zdanie odnosnie sposobu porodu ;) moze uda sie sn... Dobrze, ze z mala dobrze

Małgorzatkar nie martw się, mała wyjdzie jak będzie gotowa:thumbup: Dobrze, że wyniki masz ok. A jak te Twoje twardnienia? Minęło Ci? Bo u mnie jakby łapie na krócej za to częściej. Zaczyna mnie już to martwić:confused:

Hubson nie zazdroszczę. A nie możesz zgłosić się na pogotowie stomatologiczne? Z bólem powinni Cię przyjąć wszędzie, zwłaszcza w ciąży:mad:

Kurde dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę wizyt, ja muszę czekać jeszcze prawie dwa tygodnie aż mój gin wróci z urlopu. Najbardziej martwi mnie to, że mały przestał rosnąć. Już ostatnio jakby się zatrzymał, a teraz u mnie na wadze też zastój, brzuch nie rośnie. Już nie wiem co mam o tym myśleć:confused:

Malgorzatka, dobrze, ze wizyta udana. Z waga corci nie jest zle, przez 3 tyg powinna do 3 kg dobic :) szkoda, ze wczoraj nie zapytalas o szyjke na wizycie, wiedzialabys co i jak .

Bede dalej szukac dentysty, nie widzi mi sie chodzic z bolem tyle czasu :( jakos dziwnie nie widza w tych przychodniach, ze z duzym brzuchem do nich przychodze.

Tusiaczek, jak sie martwisz to pojdz na dodatkowe usg gdzies.

reklama
Hubson- Współczuję:no: Ale tak jak dziewczyny mówia wepchnij się na chama.. :angry: Powiedz że już nie wytrzymasz i mają Cie przyjąć!!!! Powodzenia na innych badaniach:* Ja też miałam holtera jakiś czas temu.. Na szczęście w miare ok wyszedł.. Tylko tachykardia i wysoki puls momentami do 145..
Malgorzatka- Super wieści:) :-D Cieszę się że wszystko wporządku:) Nie martw się w końcu bobas się zabierze za wyjście na świat.. Ma jeszcze troche czasu:))t

Tusiaczek- A skąd wiesz źe mały nie rośnie??? To że waga Ci się nie zwiększa i diametralnie brzuszek nic nie oznacza.. Ja miałam tak przez 2 tyg że po brzuchu nie było różnicy a waga tylko delikatnie skoczyła ale mały przybrał na wadze i było ok.. Też się martwiłam.. Ale może jak u mnie tak i u Ciebie może być.. Też mnie dobija czekanie na wizytę... :/

Ostatnia edycja:
Do góry