reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Hubson - moze byc... Podobno nawet do serca moze promieniowac :szok:
Jeszcze sie do szpitala nie klade, ale gdybym sie polozyla bede bez neta :(

reklama
Hubson współczuję bólu, biedna jesteś:-(Oby Ci szybko przeszło!

Dziewczyny jak któraś będzie się nudziła w szpitalu i nie tylko to możecie do mnie pisać. Jak któraś chce nr tel to zapraszam na priv;-)

Hubson pewnie że może promieniować, mnie jak bolał ząb to cała strona lewa czy prawa, szyja, ucho. Współczuję bólu. Do dentysty się wybierasz?

Miałam tak samo jak Ianka, mimo, że ubytek był tak malutki, że zdaniem dentystki wcale nie powinnam go czuć. Dzięki temu oszczędziłam bardzo dużą część zęba, bo nie czekałam na wizytę. Dziwne to, bo ogólnie próg bólu mam spory, ale na sprawy zębowe reaguję natychmiastowo.

dziewczyny, od miesiaca chodze raz w tygodniu do dentysty, w tym mialak miec przerwe. Mozliwe, zeby dentysta nie zauwazyl, ze cos sie w zebie dzieje? Naprawde dbam o zeby, bo mam bardzo slabe :(
i jak na zlosc, nie moge sie dodzwonic od wczoraj :(
dziekuje za slowa pocieszenia.
Mam juz tak koszmarnie dosc tego wszystkiego :(

Który ten ząb cię boli? Bo jak ósemka to one wredne małpy są i psują sie migiem tak że dentysta mógł nie zauważyć. A w ciąży rtg ci nie zrobi.

Ja też mam ból zęba szczególnie jak jem ale nie wiem czy nie poczekam i po porodzie nie zrobię go. Mam już dość leczenia zębów na chybił trafił. U mnie z zewnątrz nie widać tylko w szczelinach :/

Jutro chyba wyjdę ze szpitala :)

Elifit, no obys wyszla, bo co bedziesz tam robic w dlugi weekend. Trzymam kciuki
Boli mnie jedynka lub dwojka, nie umiem zlokalizowac, bo bol promieniuje na inne zeby, oko i glowe :(

reklama
Hubson- Bieguem do dentysty!! Na co jeszcze czekasz:confused: Ja już bym się meldowała. Po co masz się męczyć.. A jutro święto więc idź jak najprędzej.. Jak nie możesz się dodzwonić do swojego spróbuj do innego - może ktoś ze znajomych Ci poleci? On nie jest jedynym dentystą na świecie:) A tak to się męczysz a może facet na urlopie

Ostatnia edycja:
Do góry