reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
Hubson moze promieniowac, możesz czuć sie rozbita, jakby przeziebiona itp. Ząb to podstepne stworzenie...
U
użytkownik 902
Gość
Miałam tak samo jak Ianka, mimo, że ubytek był tak malutki, że zdaniem dentystki wcale nie powinnam go czuć. Dzięki temu oszczędziłam bardzo dużą część zęba, bo nie czekałam na wizytę. Dziwne to, bo ogólnie próg bólu mam spory, ale na sprawy zębowe reaguję natychmiastowo.
s.michalina
Mój znajomy stracił słucha na jednym uchu z powodu zęba. Po jego wyrwaniu pojawiło się zapalenie i w zasadzie w ciągu kilku godzin nastąpiły nieodwracalne zmiany.
Hubson
dziewczyny, od miesiaca chodze raz w tygodniu do dentysty, w tym mialak miec przerwe. Mozliwe, zeby dentysta nie zauwazyl, ze cos sie w zebie dzieje? Naprawde dbam o zeby, bo mam bardzo slabe
i jak na zlosc, nie moge sie dodzwonic od wczoraj
dziekuje za slowa pocieszenia.
Mam juz tak koszmarnie dosc tego wszystkiego
i jak na zlosc, nie moge sie dodzwonic od wczoraj
dziekuje za slowa pocieszenia.
Mam juz tak koszmarnie dosc tego wszystkiego
elifit
Moderatorka
Który ten ząb cię boli? Bo jak ósemka to one wredne małpy są i psują sie migiem tak że dentysta mógł nie zauważyć. A w ciąży rtg ci nie zrobi.
Ja też mam ból zęba szczególnie jak jem ale nie wiem czy nie poczekam i po porodzie nie zrobię go. Mam już dość leczenia zębów na chybił trafił. U mnie z zewnątrz nie widać tylko w szczelinach :/
Jutro chyba wyjdę ze szpitala
Ja też mam ból zęba szczególnie jak jem ale nie wiem czy nie poczekam i po porodzie nie zrobię go. Mam już dość leczenia zębów na chybił trafił. U mnie z zewnątrz nie widać tylko w szczelinach :/
Jutro chyba wyjdę ze szpitala
Hubson
Elifit, no obys wyszla, bo co bedziesz tam robic w dlugi weekend. Trzymam kciuki
Boli mnie jedynka lub dwojka, nie umiem zlokalizowac, bo bol promieniuje na inne zeby, oko i glowe
Boli mnie jedynka lub dwojka, nie umiem zlokalizowac, bo bol promieniuje na inne zeby, oko i glowe
reklama
Hubson- Bieguem do dentysty!! Na co jeszcze czekasz Ja już bym się meldowała. Po co masz się męczyć.. A jutro święto więc idź jak najprędzej.. Jak nie możesz się dodzwonić do swojego spróbuj do innego - może ktoś ze znajomych Ci poleci? On nie jest jedynym dentystą na świecie A tak to się męczysz a może facet na urlopie
Ostatnia edycja: