reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

I

Ja mialam crp 78 i lekarze mowili aby nie panikowac, wiec tak myslalam, ze u Ciebie bedzie wszystko ok
zasugerowalam sie tym, co pisalas wczesniej i nie panikowala
urolog to potwierdzil.
ale badanie i tak powtorze, zeby sprawdzic, czy nie rosnie.

Carloska, z tego, co czytalam, z respektowaniem wskazan do cc bywa w szpitalach roznie, ale nie jak sa bezwzgledne.

reklama
carloska dokładnie, wypytaj gina, w końcu jeszcze trochę czasu zostało

Hubson mam nadzieję, że po porodzie będzie tylko lepiej z Twoim zdrówkiem, to już niedługo!!!

U mnie na wizycie ok, mały waży już 2600g, szyjka się skróciła, ale rozwarcia nie ma tylko jakiś polip mi wyszedł, ale byłam zbyt zaaferowana wypytaniem o poziom wód, że zapomniałam spytać czy mam się nim martwić.

Elifit, nie miałam dziś pomiarów dokładnych.Takie szybkie usg tylko. Ale dotychczasowe pomiary były na 2 tyg do przodu.
Córka urodziła się 3730 i lekarka twierdzi ,że drugie dziecko i chłopak do tego, mniejszy w terminie nie będzie. Obstawia koło 4 kg.

Hubson proszę załatwić dentystę ;-) i dobrze, że badasz jeszcze raz CRP.

S.michalina też fajnie, że z badań nic nie wyszło.

Oj faktycznie coś dopada nas ta końcówka, co jedna to z jakimś mniejszym, większym problemem :baffled: ale już niedaleko.

Carloska trzymam kciuki za najdogodniejsze dla Ciebie rozwiązanie.

Undomiel, skoro gin nie wszczal alarmu nt tego polipa to chyba nie jest to grozne. Tak na zdrowy rozsadek biorac.
A szyjka dobrze, ze sie skraca, szykuje sie powoli do porodu.

Bellina, tak jest! Dzis sie dodzwonic nie moglam. Jutro bede probowax znowu.

Hubson - ja rowniez powtarzalam crp :tak:
Podobno nawet krostka moze zawyzyc poziom. Lepiej skontrolowac czy sie obnizylo

Ja mam dzis ktg i wizyte ale nie u swojego i nie wiem, czy nie bedzie krecil nosem. Swoja droga, potrzebuje jedna chetna do podania mi numeru telefonu. Moj telefon zdurnial i mam teraz stara padline bez interentu. Jak trafie do szpitala nie bede miala jak poinformowac

reklama
Makota, kciuki za wizyte. Jak nie chcesz to juz nie wracaj bez synka :)

mnie nadal boli zab - czy moze tak byc, ze bol zeba promieniuje na glowe? Razem z zebem boli mnie glowa w dwoch miwjscach :(

Do góry