reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

spojrzalm w karte ciazy i na toxo robilam 2 razy i odczyn coomsa tez

o, coombsa robilam 2 razy.

Darunia, jak samopoczucie przed wtorkiem?

Michalina, trzymam kciuki za dobre wyniki prob watrobowych.

Ja ide sie jutro kluc przed wtorkowa wizyta u urologa.
W srode mam zakladany holter, w piatek opis i moge rodzic.

reklama
Hubson, jestem mega zestresowana. Z nerwów jest mi niedobrze, już dzisiaj wymiotowałam. Poza tym sporo mnie kosztuje rozstanie z córką. Nigdy jej nie zostawiałam na tyle czasu.

Darunia, szybko pójdzie, kilka chwil po rozpoczęciu już usłyszysz i zobaczysz maluszki i mam nadzieję cały strach odejdzie.
Masz wybrane imiona? Chyba pisałaś ale nie zapamiętałam :zawstydzona/y:

Doti, brak mi wyobrazni co by wtedy holter zarejestrowal;) wolalabym jednak sie nie przekonywac ;)

Darunia, stres na pewno bedzie do momentu, kiedy Ci dzieciaczkow nie wyciagna i ich nie zobaczysz. Potem juz bedzie dobrze :) Do Mani wrocisz juz po kilku dniach. Ona juz duza panna i sobie poradzi. :)

Tak, wybralismy Hania i Nikodem. Chyba, ze ktores zrobi psikusa i zmieni plec :) szwagierki od poczatku wmawiaja dwoch chlopakow. We wtorek na pewno poimformuje. Jutrzejszy dzien bedzie sie dluzyl w nieskonczonosc.

Darunia- Trzymam za Ciebie kciuki i myśl pozytywnie.. Każdy by się na Twoim miejscu stresował więc się nie dziwie.. Chwile to potrwa a później będziesz tulić w ramionach:)) I ten obraz musisz mieć w głowie:))

Michalina- Trzymam kciuki za wynik!

Ja może jutro lub pojutrze odbiore GBS..

Darunia, ja też trzymam kciuki za Ciebie i dzieciaczki.

I tak się zastanawiam co gorsze jest,znasz termin i się stresujesz, czy czekać na naturalny rozwój wypadków i też się stresujesz,że w każdej chwili może się zacząć.
Ja jak już miałam ustalony termin ciągle się denerwowałam,że nie dotrwam....

Wychodzi na to ,że w żadnym przypadku spokoju nie ma:tak:

reklama
ja tez się stresowałam, że nie dotrwam, leżałam cały tydzień, żeby tylko nic nie rozwinęło się szybciej. a teraz stresuję się, kiedy to będzie i co z Olą zrobimy, jak się zacznie... dlatego z jednej strony wolałabym wiedzieć kiedy, mieć ustalony termin. z drugiej znowu bym się martwiła, że zacznie się wcześniej

Do góry