Doti zdjęcia wow :-) jestem też w szoku tak dokładnemu opisowi badania. Pytałam moją gin czy w III trymestrze będę miała jakieś szczegółowe USG to powiedziała, że nie bo ono się nie różni niczym od tego co ona sprawdza na każdej wizycie a sprawdza moim zdaniem ciutkę za mało - tylko wymiary główki, brzuszka, kości udowej, tętno, długość szyjki oraz przepływy łożyskowe. Ale pozostaje mi wierzyć, że to wystarczające.
GiB no właśnie na szybko przez tel rozmawiałam z tatem i on wprawdzie chirurg ale też powiedział, że mu się wydaje, że w tym wypadku jeśli FT4 mi poleciało, to TSH powinno znacząco wzrosnąć. TSH mam bez zmian, więc dziwna sprawa. No nic zobaczymy czy endo dzisiaj elektronicznie skomentuje wynik a jak nie to dopiero we wtorek się dowiem.
GiB no właśnie na szybko przez tel rozmawiałam z tatem i on wprawdzie chirurg ale też powiedział, że mu się wydaje, że w tym wypadku jeśli FT4 mi poleciało, to TSH powinno znacząco wzrosnąć. TSH mam bez zmian, więc dziwna sprawa. No nic zobaczymy czy endo dzisiaj elektronicznie skomentuje wynik a jak nie to dopiero we wtorek się dowiem.
Ostatnia edycja: