reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Ninja piekna cora :)
Eh :( dziewczyny ale wam wspolczuje tych wszystkich problemow z cukrzycami, skurczami itd :(
Z moim gardlem coraz gorzej, nic nie pomaga :(
Maly cos wczoraj byl malo aktywny :( ale dzis troszke nadrobil :)
Trzymam kciukasy za wszystkie problemy by sie rozwiazaly

Eh bylam swiecie przekonana ze pisze na glownym watku :/ sorka...

Ostatnia edycja:
reklama
ninja, śliczna dziewczynka! co do cukrzycy to małgosia pięknie wszystko opisała. Ale wg moich norm to jeszcze mieścisz się w granicach normy z cukrami.
Makota, doczytałam o twoim crp. Myślę, że jest na tyle wysokie że konieczna jest szybka antybiotykoterapia, nie można zwlekać czekając na wynik wymazu. Daj znać po wizycie!

minisia, ale nie na brzuszek upadłaś prawda? na pewno z malutką wszystko w porzadku :* ale lepiej troszkę poleż i poodpoczywaj. i Uważaj na siebie!

Ostatnia edycja:
Minisia, ja zaaferowana swoim crp nie zapytalam nawet jak sie czujesz :o na pewno upadek nie zaszkodzil

Arabelka - a Ty jak tam?

Okazalo sie, ze crp 78 jest wysokie, ale bez szalu. Dostalam antybiotyk i mam sobie 5 dni posiedziec w domku, a pozniej wybrac sie do kontroli. Poprosze wtedy o kolejna morfo i crp. Podobno crp na poziomie 200 i wyzej jest niebezpieczne

Makota - ufff dobrze że to nie aż tak bardzo kiepsko. Antybiotykiem sie nie martw, na pewno nie wpłynie źle na kruszynke

Ninja - fajne fotki, bedzie młoda oglądała zaciekawiona jak dorośnie

A gdzie Sergi???? odezwij się!!!! Mam nadzieję, że Klara siedzi jeszcze gdzie jej miejsce!

wiki.jpgja też już po wizycie troche sie naczekałam no i mała poszła sobie spać morfologia i glukoza i mocz w porzadku mała obróciła się pośladkami nie główką w dol wiec prawdopodobnie bedzie cc ale to do konca nie wiadomo bo to dopiero 30 tyg ciazy wazy 1382g a oto zdjecie mojej malutkiej pani doktor nie patrzyla na plec ale to dziewczynka stwierdzona w 26 tyg. powiedzial mi inny lekarz nawet sie ciesze ze bede chodzic do tego innego lekarza bo ta lekarka odchodzi z przychodni

Załączniki

• wiki.jpg
    wiki.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 72
konwalia jaka piąsteczka:-D:-D

arabelka, makota, ewa trzymam kciuki, mam nadzieję, że własnie wyczerpałyście wszystkie dolegliwości i teraz już będzie tylko lepiej:tak:

ja jutro idę na wizytę, bo coś mi ostatnio też trochę brzuch twardnieje i jakieś dziwne pulsowanie wyczuwam wieczorami...

Oj, ten trzeci trymestr coś się kiepsko rozkręca, każdą coś boli, kłuje, jakieś problemy :baffled: Undomiel7 jakie pulsowanie?

no takie trochę jak kiedy sprawdzasz tętno tylko, że to się samo dzieje, leżę i nagle to czuję, zmieniam pozycję i dalej to samo a dzieje się w pochwie tak wysoko dość i dziś też taki ból czułam jakbym na kołku siedziała Może to nic, ale fajnie, że jutro wizyta to przy okazji się dowiem.

reklama
Arabelka, trzymam kciuki odpoczywaj dużo, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :)

Co do mojej glukozy to nie mam wyników liczbowych ale dzisiaj dzwonili do mnie ze szpitala. Glukoza po dwóch godzinach w normie ale po godzinie mam zły wynik:/
Pani powiedziała, że to nie jest cukrzyca ciążowa ale kazała mi iść do poradni i nie wiem już co myśleć:/ Czyli co mimo wszystko będę musiała być na diecie tak??

Do góry