reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Pola - piekna pamiatka ! A sen czadowy. Tez snia mi sie podobne glupotki. Ostatnio, ze urodzilam corke i nie umialam sie nia zajac i nikt nie chcial mi pomoc, bo mieli pretensje, ze to nie syn...

Kopacz - spory odstep czasu... Moze cos zle zapamietalas??

Tez bym juz potulila... :D

reklama
Pola mega fajne zdjecie :) ja buzie swojego szkraba w 3d widzialam 6 tygodni temu a wydaje mi sie jakby to bylo jeszcze dawniej. Chcialabym znow 3d :D ciekawe jak bardzo sie zmienil i czy nadal podobny do tatusia ;)

Pola - piekna pamiatka ! A sen czadowy. Tez snia mi sie podobne glupotki. Ostatnio, ze urodzilam corke i nie umialam sie nia zajac i nikt nie chcial mi pomoc, bo mieli pretensje, ze to nie syn...

Kopacz - spory odstep czasu... Moze cos zle zapamietalas??

Tez bym juz potulila... :D

No wlasnie nie...moj lekarz tak praktykuje :/ i tak.dobrze ze na polowkowe sie wprosilam do innego lekarza bo on mnie zapisal z 2miesieczna przerwa wiec bym nie miala polowkowego.dziwne to ale co mam zrobic.

Kopacz ty chodzisz na nfz? Jeśli tak, można to zgłosić do centrali bo są teraz kontrole i sprawdzają właśnie ile wizyt mają ciężarne przez te 9 miesięcy i czy wszystkie badania zlecone były. A teraz wizyty powinny już po woli być co 3 tyg a nie coraz rzadziej...

W kwestii wizyt tez mam pytanie bo ja mam teraz 15 kwietnia, 5 maja i 25 maja i się zastanawiam do którego momentu są co 3 tyg. a od którego co dwa bo wtedy by mi w czerwcu tylko jedna została?

To w zasadzie już od maja powinnam mieć co dwa tyg.wizyty zapytam się we wtorek:) bo wolałabym być pod kontrolą już częstszą.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja na poczatku co miesiac, teraz co 3 tyg. Jutro mam wizyte i ciekawe kiedy wyznaczy nastepna. Pewnie w miare szybko, bo wciaz czeka mnie glukoza i po tych antybiotykach bedzie chcial zbadac mocz

reklama
Do góry