reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
małgosia bo miałam wynik lekko ponad normę na krzywej i lekarz nie dał mi skierowana do poradni cukrzycowej tylko powiedział że zrobimy powtórke w 30tc.

tusiaczek, ​kciuki zaciskam!

Tusiaczek - oczywiście, że trzymamy :) już widzę tę euforię wizytową :-D
Arabelka - no to kiepsko... pewnie zrobisz to badanie i okaże się, że wszystko w normie, ale lekarz mówi - ciężarna robi. lepiej dmuchać na zimne i zweryfikować :tak:

I już po krzyku ;) dostałam antybiotyk na białko i bakterie w moczu:rolleyes:
Na usg wyszła mi mala niedrożnosc na nerkach, stąd złe wyniki moczu.
Poza tym wszystko ok, mały cały czas tydzień do przodu, waży już 1025g :D dobrze się rozwija wszystko tak jak powinno być. Łożysko z przodu, wód odpowiednia ilość.
Mały opr dostałam za wagę, od półtora miesiąca stoi w miejscu na poziomie +4kg od początku i ani drgnie. Ale skoro Młody ładnie rośnie to chyba nie ma to znaczenia?
Nie jestem w stanie się tuczyć na siłę już jem jak słoń ;)

Tusiaczek, gratulacje. Twój mały wcale ne jest taki mały :)
Dziwie sie lekarzowi ze Cie opiernicza za wagę. Przeciez mały pieknie rośnie a Ty wcale sie nie glodzisz.

Gratuluje udanych wizyt. Dołączę się do postów o wadze maluszków. To naprawdę niesamowite, że niektóre już ważą ponad 1000g a pozostałe bardzo szybko się zbliżają do takiej wagi. 3 miesiące zlecią, same nie będziemy wiedziały kiedy.
Robiłam glukoze tydzień temu, mają dzwonić jak coś będzie nie tak więc czekam a raczej nie czekam na telefon.

reklama
Do góry