reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Myślę, że to taka gadka profilaktyczna :rolleyes: niewiele się tym przejmuje. Bardziej tym antybiotkiem, ale mam nadzieję, że wybiorę go i będzie wszystko ok :thumbup:
Tekst mojego Męża po tym jak dowiedział się ile Szymek waży: to już więcej niż kilo cukru, takie kilo cukru i mała cukierniczka :sly:
Padłam

reklama
Witam sie po wizycie :)
U nas prawie wszystko idealnie. Prawie, bo lozysko nadal blisko ujścia (ok 22-25 mm) i na chwile obecna mam wskazanie do cc.
Szyja długa (5 cm) i zamknieta. Wszystkie wyniki dobre.
Synek nadal jest synkiem i jest cudowny! Wazy juz 1160 gramów i jest małym akrobatą trzymającym stopy na czole :)
ImageUploadedByTapatalk1396986013.551940.jpg
Swoją drogą stopy tez ma juz pokaźne bo ok 4,5 cm :)
Za 3 tygodnie mamy powtórkę echa serca, a kolejna wizyta u mojej gin za 5 tyg.

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1396986013.551940.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1396986013.551940.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 74
Myślę, że to taka gadka profilaktyczna :rolleyes: niewiele się tym przejmuje. Bardziej tym antybiotkiem, ale mam nadzieję, że wybiorę go i będzie wszystko ok :thumbup:
Tekst mojego Męża po tym jak dowiedział się ile Szymek waży: to już więcej niż kilo cukru, takie kilo cukru i mała cukierniczka :sly:
Padłam

Mój M. robi podobne porównania. Wyczytał to w jakiejś książce i teraz wyszukuje przedmioty podobne masą i wielkością do małej.

Pola - fajne zdjęcie :) a czemu wizyta dopiero za 5tyg.?

Michalina, bo za 3 tyg bede miała USG (echo serca) u innego lekarza. Moja szyjka długa i gin stwierdziła ze chce mnie zobaczyc 2 tyg po następnym USG. Ale w międzyczasie i tak chyba pójdę na wizytena NFZ bo i tak bede musiała odebrac wyniki wiec pewnie lekarka mnie zbada.

Pola - cudowny synek jeszcze 3 miesiące i bedziemy tulić :) a potem zamarzymy, po kolejnej nieprzespanej nocy, żeby chociaż na chwilkę wróciły do brzucha :)
Pamietam, ze jak Igi się urodził to była z niego taka strasza chudzinka z ogromnąąą nogą. Pociesznie to wyglądało

Oj tak, juz sie nie moge doczekać tego tulenia i całowania :)
Mi sie ostatnio śniło ze urodziłam synka, ale ze względu na nowe standardy (zalecenia Unii Europejskiej) po narodzinach wsadzili mi synka jeszcze na dwa dni do brzucha :) :) :)

Pola czadowe zdjęcie! Ja mam takie z czasów ciąży z Klaudią w 2d, jak leży na plecach cała i ma obie nogi na czole:-D Cieszę się, że synek zdrowy, a łożysko, może jeszcze pójdzie w górę? Klaudia jak się urodziła to miała łydkę długości stopy - komicznie to wyglądało:-) I stopy nadal ma długie, bo 4,5rou a ona nosi rozmiar buta 29

reklama
Pola cudowna pamiątka. Ja do tej pory pamiętam jak Aru mi na usg pomachal potem kciukiem ok zrobił a potem nununu palcem. Śmiałam się że zaraz mi fakersa pokaże :D

Do góry