reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

Jagoda 23, GRATULACJE!!

Zaczarowana plakalam jak czytalam Twojego posta. Ogarnela mnie jakas fala wzruszenia. Bardzo sie ciesze. Ja czekam d poniedzalku, strasznie sie boje, ze znowu bedzie cos nie tak, ale staram sie o tym nie myslec. Buzka

reklama
Clipboard01.jpg
moje 3 cm szczęścia:-)

Madziorrek, spokojnie, napewno wszystko będzie dobrze, pomyślcie dziewczyny jakie my mamy szczęście że jest usg, nasze mamy 20, czy 30 lat temu chodziły w niepewności do końca ciąży...

Cześć dziewczyny! to mój pierwszy wpis tutaj bo postanowiłam dołączyć do sierpniówek :-) Ja mam 7 tydzień i 5 dni a wczorajsze usg to bicie serducha i 15.2 mm :-)

Generalnie trochę się martwię bo praktycznie nic nie jem tak mnie mdli od dwóch tyg... A w poniedziałek do pracy po dłuugiej przerwie świątecznej i nie wiem jak to ogarnę :/

Witajcie

ja wczoraj byłam na pierwszej wizycie, moja fasolka jest taka sliczna a serducho bije, jkby na jakims koncercie rockowym byla w srodku pogo hehehehe

a co do konkretów to fasolka ma 0,36cm i to 6t6d

Zobacz załącznik 528450

Witam się, ja również postanowiłam się do was przyłączyć bo nie ma nic wspanialszego jak dzielić się nowinami z ludzmi, którzy przeżywają to samo

ach te nasze dzieciaczki słodkie jedne jeszcze wyglądają jak fasolki, drugim rączki i nóżki już machają się :tak: wszystko to jest takim cudem od pierwszych milimetrów :happy:

czytając tak dobre wieści z wizyt można się wzruszyć a z każdą wizytą te emocje będą większe,
może nic nowego nie napiszę ale będąc na forum nie wkręcajcie sobie tego by porównywać swojej ciąży do koleżanki która ma ten sam tydzien i dzień bo każda ciąża rozwija się w swoim tempie :tak::tak::tak: maleństwa rosną i jeśli lekarz mówi że wszyskto jest dobrze to tak będzie :happy:

ja byłam już na 2 wizytach pierwsza dość wcześnie by potwierdzić, że jestem w ciąży i był to 5 tydz więc poza ęcherzykiem i widocznym maleńkim zarodkiem nie widać było jeszcze tego co najważniejsze serduszka, ale wierzyłam, że nic złego się stać nie może, z małym stresem który towarzyszył mi i przy poprzedniej ciąży na każdej wizycie zobaczyłam moje niespełna 3 cm szczęścia, serce biło jak szalone :-) małe rączki i nóżki nieśmiało już odstawały od małego tułowia, patrząc na synka który ma 10 miesięcy ciężko uwierzyć że taka mała istotka zaczyna już go przypominać :happy:
kolejną wizytę mam umówioną na 21 stycznia i będzie to USG prenatalne więc emocji będzie znacznie więcej i mam nadziję szczęśliwego opisu z wizyty :tak::happy:

reklama
Witaj anula i gratulacje.

A jutro ten sądny dzień, mam nadzieje ze jeden z wielu sadnych dni, ktore koncza sie szczesliwie. ehhh

Do góry