reklama
Agata_K
Fanka BB :)
Zaczarowana, świetne wiadomości! Gratulacje!!!
franekkimono
Zaczarowana jeszcze raz gratuluje,fasolka to już nie fasolka tylko piękny maluteńki człowieczek!Już nie mogę sie doczekać jak swoje takie zobacze :-)
Zaczarowana suuuuuuuuuuuuuper też mi się buzia śmiała jak czytałam post od wczoraj go wypatrywałam matko ale z tej lakarki to debil skończony!!!!!!!bez uczuć!!!!!najważniejsze że małe dobrze i już 3cmm wow
Cwietka a co Ty taka pewna chłopca czyżby u Was same chłopaki się rodziły a pierwszej to nie masz babeczki????????????
Cwietka a co Ty taka pewna chłopca czyżby u Was same chłopaki się rodziły a pierwszej to nie masz babeczki????????????
ktr
:)
Zaczarowana - gratulacje!!!!
hej dziewczyny. wczoraj bylam na wizycie cudowne uczucie zobaczyc na monitorze takiego malego człowieczka:-):-):-)maluch ma 3.4 cm, z poczatku chyba spał i lekarz powiedział, ze powinno być już widać ruchy i Mały jak na zawołanie pomachał rączkami i nóżkami:-):-), ale się cieszyłam. Nawet serduszko usłyszałam na chwilkę, a biło jak szalone. Termin porodu zmienił mi sie na 31.07. ale zostaję z Wami. W końcu doczekałam się karty ciązy:-)Wyniki mam dobre i następna wizyta 1 lutego, aż 4 tygodnie a już się nie mogę doczekać:-):-):-). wieczorem wrzucę fotkę:-)
reklama
aleksandral
Jagoda23 - gratuluję!!! :-) Jak miło jest czytać takie wpisy... Czekam z niecierpliwością na fotencję Widzę po suwaczkach, że to Twoje pierwsze maleństwo? Ja również noszę swoją pierwszą gwiazdkę, niesamowite uczucie prawda? :-) U mnie jeszcze 10 dni do kolejnego USG... Też chcę już zobaczyć jak do mnie macha