reklama
Madziorrek
Fanka BB :)
Hej serce bije!!!!!!!! 6 tydz i 2 dzien. ALE MIESIACZKA 13 LISTOPADA ostatnia wiec jakas mloda sie wydaje. A co do zdjecia nie wkleje bo nic nie widac;( slabe usg chyba. Tylko mnie dziwi to ze 2,3 cm ?? a szosty tydzien. Wszystko to jakies nieproporcjonalne;p ale najwazniejsze ze uslyszalam: CIAZA JAK NAJBARDZIEJ PRAWIDLOWA.
Madziorrek wygląda na to, że mamy ten sam termin porodu - 20 sierpnia, fajnie :-) też moja oststnia @ była 13 listopada. Ale 6 tydz i 2 dni? coś mi nie gra bo ja dziś 8 tydz!
To powiem Ci, że faktycznie spory ten twój bobas - u mnie 15 mm
To powiem Ci, że faktycznie spory ten twój bobas - u mnie 15 mm
Madziorrek
hehe ja juz nie wiem co to za wyliczenia. Te 2,3 cm to chyba macica, tzn jej wielkosc. Wielkosc dzidziucha podanej nie mam. Wiecej bede wiedziala za tydzien bo ide do swojego lekarza, teraz bylam na NFZ, zeby badaia porobic. Kasiulinka wg OM tez mam 8 tydzien, ale moja ciaza mlodsza jest, stad te nieścisłości. Wg Om tez mam termin na 20, wg wielkosci dzidziucha 30 sierpnia. Kasia B trzymam kciuka za Twoja wizytę.
All-me
Dzisiaj wyszłam ze szpitala.
Dostałam plamienia a oprócz tego mam twardą macicę.
Plamienie ustąpiło ale twarda macica nie...
Bardzo mnie to niepokoi.
Biore Duphaston i magnez.
Czy ktoraś z Was też ma twardą macicę czy to jest bardzo grożne?
Czuje taki napięty brzuszek....
Dostałam plamienia a oprócz tego mam twardą macicę.
Plamienie ustąpiło ale twarda macica nie...
Bardzo mnie to niepokoi.
Biore Duphaston i magnez.
Czy ktoraś z Was też ma twardą macicę czy to jest bardzo grożne?
Czuje taki napięty brzuszek....
reklama
All-me - mi na poprzedniej wizycie lekarz powiedział, że mam twardą macicę. Też czułam napięcie w podbrzuszu i miałam takie bóle jakby okresowe tylko lżejsze. Biorę od tamtej pory tylko nospę 3 razy dziennie i bóli już praktycznie wcale nie odczuwam. Jutro mam wizytę i okaże się czy z macicą coś się zmieniło. Mój lekarz twierdził, że możliwe, ze tak reaguje na rozciąganie się na początku ciąży i jest szansa, że to minie.