reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

zaczarowana Chrysteeee to będziesz mieć mega fiutka :-p

Damagi, Madzik gratulacje!!!! :-)

wyszłam z gabinetu w podskokach ahhh przez 40 min oglądać dzieciaczka w 4D no suuuper uczucie :)
wszystko jest prawidłowe, wszystkie narzady, rączki, nóżki ahhhh cudo dzieciaczek!!! ale z tego wszystkiego oczywiście zapomniałam poprosić panią żeby mi szyjkę zmierzyła, przypomniało mi się dopiero jak wyszłam z budynku ;/ ehh ale mam wizyte u swojego gin za 10 dni to zobaczymy czy się nie skrca przez te skurcze.
Aaa no i dzidzia waży 400 gram :)
i dziękuję Wam baaardzo za kciukasy, jak zwykle niezawodne!!!!

a oto moja dzidzia
Zobacz załącznik 547561

oczywiście wiercidupka cały czas zasłaniał buźkę rączkami, ale za to jajca pokazywał bardzo chętnie, mały ekshibicjonista :-p
Zobacz załącznik 547562

reklama
Madzikowi gratuluję córuni, domagi gratuluję synka! A Tobie zaczarowana współczuję zrypanego USG. Taki gin, który ma przed sobą ciężarną, to choćby nie wiem jak był już znudzony i opatrzony swoją pracą, powinien postarać się zrozumieć, że dla nas to wszystko jest mega istotne i czekamy na te wizyty odliczając godziny niemalże.

A ja też jestem właśnie po wizycie. USG nie było, ale słuchała serduszka, obejrzała szyję i wyniki badań. Nie mogła się nachwalić i na co nie spojrzała to było "super, super". Podniosła mi się w końcu macica i już nic nie uciska i to też jest super ;). No więc jestem bardzo zadowolona z dzisiejszej wizyty i mam dobry humor i koniec celibatu, więc wszyscy mają dobry humor;-)

Izka cudne zdjęcie! Super, że miałaś takie dokładne badanie. Mnie to z bliźniakami w 25min lekarz załatwił :shocked2:

Kupciusia to nic tylko się cieszyć z wyników i powrotu do życia sexualnego :-)

IzaV, mój dzidziak też Kubuś :-)
ups sry :zawstydzona/y: nie zarejestrowalam jeszcze :p

To ja się dołączam do tych chcących być wtajemniczone:-) Mnie to jeszcze te 5-6 kg tak nie rozbraja,jak 2-3; o których gdzieś czytałam.. Ja mam 9 na plusie:zawstydzona/y:i strasznie mnie to wkurza, bo strasznie dbam o dobre żywienie, więc na wątek o kilosach też nie zaglądam....

uff to jest nas 4 - 4 prawdziwe wielorybki ^^ reszta moze sie przy nas schowac hehe

no i gratki z mega siusiaka lol jak masz foty na cd to wrzucaj :D bardzo jestem ciekawa co mu tam sięga po pachy hehe

oczywiście wiercidupka cały czas zasłaniał buźkę rączkami, ale za to jajca pokazywał bardzo chętnie, mały ekshibicjonista :-p
JAKIE CUUUDO, jest przesliczny (pewnie po mamusi :p) juz naprawde mozna ocenic do kogo podobny ^^
rzeczywiscie chlopaki jakies bezwstydne nam sie trafily hehe
a to sie rozkraczaja a to siusiaki po pachy maja hehe

cud miod i orzeszki !!! gratulacje z połówkowych, trzeba by to opic (sokiem marchewkowym:confused2:)
ale ten czas leci co? za chwile (!) koniec drugiego trymestru

Ostatnia edycja:
Zaczarowana, no to mimo wszystko jest jeszcze szansa na dziewuszkę... a przeczucia masz jednka na chłopca??

Izka no pieknie synuś okazał swój "sprzęt"...watpliwości to tu nie ma...:-D

reklama
Madzik Domagi gratulacje na glownym :-D

Zaczarowana nic tylko gratulowac siusiaka do kolan ;-)

Izka super ze wszystko ok, zdjecie przesliczne a siusiak i jajka pierwsza klasa!!!

Kupciusia super ze wizyta udana i ze jestes zadowolona ;-)

Do góry