reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

W sumie krwotok trwał kilkanaście minut, później po 3 dniach zażywania Duphastonu ustąpiły plamienia i od tamtej pory nie pojawiły się ani raz, więc liczę na to, że jest już dobrze wszystko.

reklama
z racji dzisiejszego plamienia miałam nieplanowaną wizytę.. na szczęście wszystko ok, dzidzia ma 37mm, serducho bije 170 u/min, ale łożysko nisko i mam leżeć.

ktr super, ze wizytka udana, bardzo się cieszę

Moja dzidzia dużo mniejsza od waszych no ale ja końcówka sierpnia,musisłam wszystkim pokazywać że ta biała kropeczka to dzidzia IMG_0635.jpg

reklama
franek super dzidzia:-)

kasia_b wiem właśnie, że dużego ma Dzidziolka.. przez tydzień czasu 10mm urósł!! mam nadzieję, że potem trochę przystopuje:-D moj synek przy porodzie miał 4020g i 60cm.. 4 kg mogę rodzić, ale nie więcej :-D

Do góry