reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
Ale wczoraj byl intensywny "wizytowy" dzień!:-)

Marzycielka gratuluje synka!:-)

Maciejka, oby przeczucia się sprawdziły:tak:
Iza ale świetne zdjęcia!!!No i masz racje ztymi synusiami...oni sa mamusi...:-pa córeczki tatusiów;-):-D

Ale wysyp wizyt i zdjęć :) śliczne dzieciaki, już nie mogę się doczekać lata i zobaczyć je w wersji rozpakowanej.
Iza nogi Tadzia mnie powaliły!

Mój mąż zawsze marzył o córce. Od początku twierdził, że w brzuchu jest dziewucha. Myślę, że ma rozbuchane ego i chce być jedym samcem w rodzinie :)

Mój mąż zawsze marzył o córce. Od początku twierdził, że w brzuchu jest dziewucha. Myślę, że ma rozbuchane ego i chce być jedym samcem w rodzinie :)

mój też mówił że teraz córkę robił :-D

maciejka &&& za córeczkę i nieustannie podziwiam Cię za wytrzymałość hihi

Ewcik nie ma za co podziwiać. Sama tak wybrałam hehe uwielbiam niespodzianki ale tylko te przyjemne a ta zdecydowanie będzie :-D

Ale piękne dzieciaczki,gratuluje dziewczynki.Ja czekam do 25.04 na połówkowe i 4d mam nadzieję że nasz "Cosiek" pokaże nam co ma między nogami.Mój M przy pierwszej ciąży po cichu myślał o synku a teraz jak ma córcię to drugie też chce żeby córcia była...Tatusiowie strasznie rozpieszczają córeczki,mój często jej odpuszcza jak coś narozrabia,wystarczy że się do niego uśmiechnie i już jest jego,a ja tylko chodzę i wrzeszczę i jestem wredna rozwrzeszczana matka :-D

reklama
Do góry