reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty , usg

reklama
gratuluję wizyt!!! najważniejsze, że dzieciaczki zdrowe i pięknie rosną!!

a tak a propo co Ci facei maja z tymi synkami, że tacy dumni, że im się udało syna spłodzić :-p podtrzymanie rodu :-p u mnie od początku był pewien, że chłopak, nawet nie było jak wspomnieć o dziewczynce, bo by mnie zakrzyczał :-)

Izka coś w tym musi być mój M też bardzo chciał chłopczyka !!! Dziewczynki są traktowane jak drugiej kategorii czy co??? Kiedyś poszliśmy z M do jego znajomych i pięciu chłopa jednoznacznie oświadczyło musi być chłopiec.!!!! My z koleżankami na nich a jak dziewczynka to co??? A ja swoje już czułam, że będzie dziewczynka hehe

Oto moje pierwsze zdjęcie dzidzi :

IMG456-1.jpg

Załączniki

• IMG456-1.jpg
    IMG456-1.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 53
voila spiacy Tadeusz, lezy do gory nogami (glowa przy spojeniu, dupka przy pępku)
zdjęcie 3 (8).jpgzdjęcie 2 (16).jpgzdjęcie 1 (15).jpgzdjęcie 3 (9).jpgzdjęcie 1 (16).jpgzdjęcie 2 (17).jpg

Załączniki

• zdjęcie 3 (8).jpg
    zdjęcie 3 (8).jpg
    17 KB · Wyświetleń: 42
  • zdjęcie 2 (16).jpg
    zdjęcie 2 (16).jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 39
  • zdjęcie 1 (15).jpg
    zdjęcie 1 (15).jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 42
  • zdjęcie 3 (9).jpg
    zdjęcie 3 (9).jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 41
  • zdjęcie 2 (17).jpg
    zdjęcie 2 (17).jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 48
  • zdjęcie 1 (16).jpg
    zdjęcie 1 (16).jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 44
Iza -ale Tadek już duży! :-) I zdjęcia super :tak:

Marzycielka - gratuluję synka!:-)

Maciejka - w końcu masz zdjęcie maluszka :-)

A z tymi mężami - mój za pierwszym razem oczywiście chciał syna :-D Za drugim też, ale jak się okazało, że dziewczynka, to teraz wszystkim się chwali, że będzie miał córę :-D

reklama
O matko ile zdjęć i na dodatek jakie fajowe IzaV Tadzik jest słodziusieńki taki do schrupania. Ułożony dokładnie jak moja mała, na połówkowym - superowe !!!! Mały przystojniaczek nam rośnie ;)

Do góry