reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

Avokado i Ursula jak na razie kazał mi jedynie moczyć je w zimnej wodzie i kłaść wyżej od głowy. Jeśli opuchlizna będzie się pojawiać mimo zmiany pogody (teraz przyjęliśmy, ze to z winy upałów, bo wcześniej mi nie puchły) to mam do niego podjechać i wówczas zadecyduje czy włączyć jakieś leki.

reklama
gdynianka no to powiem Ci że ja jakoś intuicyjnie od 3 dni mam koło łóżka miskę z wodą i tak co jakiś czas na jakiś czas je sobie moczę, i powiem Ci że tylko je wyjmę, postawię na ziemi i po 15 min widzę jak mi zaczynają puchnąć :/ ale widzę po wadze że od poniedziałku mi 2 kg przybyło więc zakładam właśnie że to mimo wszystko woda. No nic, niech nadejdą te chłodniejsze dni ;)

Gdynianka gratki ze wszystko dobrze! w zwiazku z powyzszym brzydko zazdroszcze wagi u dzidziusia.

meago dziekuje, ale wiesz FL nie zmienilo sie tez i troche panikuje, wiem ze male rosnie sobie jak chce, i ze w ruchu to tez sa granice bledu, raczki ma dlugie o dziwo no ale z drugiej strony ja mialam dlugie owulacje wiec i tak dzidzia powinna byc teraz przynajmniej tydzien mlodsza wiec te pomiary nie sa takie odbiegajace od normy, moze nadrabial a teraz sobie juz swoim tempem rosnie moj czlowieczek :tak: gmera mi w brzuchu czesciej i regularniej wiec czekam grzecznie do wizyty.

JA chyba jednak tez czuje jak puchna stopy ale i dlonie, nie widac jakos bardzo ale tak czuje jakby skorki brakowalo przy zginaniu paluszkow ;)
mierze cisnienie i w domu mam niskie wiec to pewnie ta pogoda.

avocado właśnie po tej fatalnej nocy wlazłam na wagę i 2 kg na minusie :D musiała to być woda w organizmie jak nic. Ja kupiłam sobie krem chłodzący Perfecta mama no i przyznam że jak sobie go wezmę nałożę wieczorem i tak ten wiatrak potem na mnie wieje to jakieś 30 minut mam na uśnięcie bo faktycznie koi i jest mi tak błogo w te nogi że hej ;) ale potem znów to samo :/

reklama
Do góry