reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
Byłam pewna, że jest to związane z jedzeniem, bo pierwsze skurcze zaczęły się niedługo po jedzeniu, ale teraz mam je niezależnie czy coś zjem, czy też nie... Po porodzie będę musiała iść na gastroskopię ;/ Zobaczymy co tam siedzi w moim żołądeczku :p

witam was kochane, dzis miałam wizyte- Leos ma juz 1150 g i rosnie jak na drozdzach, nogi jak zwykle dluzsze niż reszta ;-)
lekarz badał dzis serduszko i jest bardzo zdrowe na 6 + jak to gin okleslił
szyjka nadal zagrozona, zwiekszono mi ilosc tabletek i nadal oszczedny tryb zycia mam prowadzic ;-)
jednak mogłam pojechac nad morze- zatem melduje sie że nie bedzie mnie kilka dni ;-) bo wlasnie dojechalismy i z netem bedzie problem

na nastepnej wizycie bede miec juz ktg- pierwszy raz

odpoczywamy nad morzem ;-)

reklama
Jolka współczuję, nasłuchałam się już o kolonoskopii, gdy zaczęłam stękać babci, że będę musiała zrobić gastroskopię xDD
Nie ma to, jak babcine dobre rady :D
Madzia ale już duży chłopczyk! :) Miłego odpoczynku! :tak:

Do góry