reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
zaczne sie martwic ze moj wazy tylko 600g? i ze teraz pokazalo ze jest kilka dni mlodszy? caly czas ladnie nadrabial do teraz :-( coprawda cykle mialam dlugie wiec ja sie i tak dziwilam ze ladnie skoczyl do przodu w pewnym momencie no ale teraz malusi jest, wizyta za 2 tyg i mam nadzieje ze bedzie rosl wiecej

Hej Dziewczynki! Wczoraj byłam u gina i wszystko ok :) Pessar się jak najbardziej sprawuje a Milenka jest zdrowiuteńka! :) Tętno 140 a waga 970g :D Położenie pośladkowe, łożysko na tylnej ścianie małe, ale za to grube :p
Mam szczęście, ponieważ mój gin dostał nowy sprzęt na wypróbowanie i zrobił mi wczoraj usg 4D, mała jest prześliczna, a oto pamiątka:
DSC01804.jpg

Załączniki

• DSC01804.jpg
    DSC01804.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Dziewczęta mam pytanie.
Czy któraś zna się na wynikach posiewu z moczu?
Wynik jest prosty: ziarenkowce-flora mieszana, grzybów drożdżo podobnych- niewyhodowane.
Czy mam lecieć z tym na gwałt do lekarza? Bo przyznam szczerze,że mam problem z wyjściem z domu, bo Zu choruje.

Do góry