reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

Avokado i Ursula jak na razie kazał mi jedynie moczyć je w zimnej wodzie i kłaść wyżej od głowy. Jeśli opuchlizna będzie się pojawiać mimo zmiany pogody (teraz przyjęliśmy, ze to z winy upałów, bo wcześniej mi nie puchły) to mam do niego podjechać i wówczas zadecyduje czy włączyć jakieś leki.

reklama
gdynianka no to powiem Ci że ja jakoś intuicyjnie od 3 dni mam koło łóżka miskę z wodą i tak co jakiś czas na jakiś czas je sobie moczę, i powiem Ci że tylko je wyjmę, postawię na ziemi i po 15 min widzę jak mi zaczynają puchnąć :/ ale widzę po wadze że od poniedziałku mi 2 kg przybyło więc zakładam właśnie że to mimo wszystko woda. No nic, niech nadejdą te chłodniejsze dni ;)

Gdynianka gratki ze wszystko dobrze! w zwiazku z powyzszym brzydko zazdroszcze wagi u dzidziusia.

meago dziekuje, ale wiesz FL nie zmienilo sie tez i troche panikuje, wiem ze male rosnie sobie jak chce, i ze w ruchu to tez sa granice bledu, raczki ma dlugie o dziwo no ale z drugiej strony ja mialam dlugie owulacje wiec i tak dzidzia powinna byc teraz przynajmniej tydzien mlodsza wiec te pomiary nie sa takie odbiegajace od normy, moze nadrabial a teraz sobie juz swoim tempem rosnie moj czlowieczek :tak: gmera mi w brzuchu czesciej i regularniej wiec czekam grzecznie do wizyty.

JA chyba jednak tez czuje jak puchna stopy ale i dlonie, nie widac jakos bardzo ale tak czuje jakby skorki brakowalo przy zginaniu paluszkow ;)
mierze cisnienie i w domu mam niskie wiec to pewnie ta pogoda.

avocado właśnie po tej fatalnej nocy wlazłam na wagę i 2 kg na minusie :D musiała to być woda w organizmie jak nic. Ja kupiłam sobie krem chłodzący Perfecta mama no i przyznam że jak sobie go wezmę nałożę wieczorem i tak ten wiatrak potem na mnie wieje to jakieś 30 minut mam na uśnięcie bo faktycznie koi i jest mi tak błogo w te nogi że hej ;) ale potem znów to samo :/

reklama
Do góry